Menno van der Hoeven nieuwe Country Director bij Subway

Gemaakt door Tom van Gurp

Fastfoodketen Subway heeft Menno van der Hoeven aangesteld als Country Director NedNordics. Zijn doel is om verder te bouwen aan de groei van Subway in Nederland en Scandinavië. Van der Hoeven was hiervoor lange tijd werkzaam bij McDonald’s, waar hij verschillende functies bekleedde. Subway heeft in Nederland en België sinds 2017 onder meer een samenwerking met EG Group, het bedrijf achter tankstations van Texaco en Esso.

De kersverse Country Director werkte in totaal 16 jaar voor McDonald’s. Als Field Consultant deed hij praktische ervaring op in het adviseren van franchisenemers bij het runnen van hun restaurants. Vervolgens bekleedde Van der Hoeven functies als Marketing Manager en New Business Manager, waarin hij bouwde aan het merk en de groei van de restaurantketen.

“Als ik zie welke groeimogelijkheden er voor Subway zijn, word ik daar enthousiast van”, vertelt Van der Hoeven. “Ik ben dan ook verheugd om met een gedreven team bij Subway te starten. Een bedrijf met grenzeloze mogelijkheden in een omgeving waar consumenten behoefte hebben aan gemak en verse, verantwoorde producten, die ze naar eigen inzicht kunnen combineren. En dat voor Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en IJsland; stuk voor stuk landen uit de top 10 van gelukkigste inwoners ter wereld!”

Uitbreiden activiteiten

Justin Goes, Regional Director Subway Europe, over de aanstelling: “Menno is de juiste persoon om de activiteiten in Nederland en de Nordics succesvol uit te breiden. Zijn specifieke kennis en ervaring met Quick Service Restaurants vormen de basis om onze groeiambitie te realiseren in deze markten.”

In Groot-Brittannië is EG Group al jaren partner van Subway, eind 2017 sloegen beide partijen ook in Nederland en België de handen ineen om locaties van de keten bij tankstations van de maatschappij te realiseren. Het gaat daarbij om Texaco- en Esso-stations. Op dit moment heeft EG Group verschillende vacatures voor Subway-medewerkers uitstaan, onder meer voor locaties bij tankstations in Amsterdam, Diemen en Tilburg.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Menno van der Hoeven nieuwe Country Director bij Subway | TankPro.nl

Menno van der Hoeven nieuwe Country Director bij Subway

Gemaakt door Tom van Gurp

Fastfoodketen Subway heeft Menno van der Hoeven aangesteld als Country Director NedNordics. Zijn doel is om verder te bouwen aan de groei van Subway in Nederland en Scandinavië. Van der Hoeven was hiervoor lange tijd werkzaam bij McDonald’s, waar hij verschillende functies bekleedde. Subway heeft in Nederland en België sinds 2017 onder meer een samenwerking met EG Group, het bedrijf achter tankstations van Texaco en Esso.

De kersverse Country Director werkte in totaal 16 jaar voor McDonald’s. Als Field Consultant deed hij praktische ervaring op in het adviseren van franchisenemers bij het runnen van hun restaurants. Vervolgens bekleedde Van der Hoeven functies als Marketing Manager en New Business Manager, waarin hij bouwde aan het merk en de groei van de restaurantketen.

“Als ik zie welke groeimogelijkheden er voor Subway zijn, word ik daar enthousiast van”, vertelt Van der Hoeven. “Ik ben dan ook verheugd om met een gedreven team bij Subway te starten. Een bedrijf met grenzeloze mogelijkheden in een omgeving waar consumenten behoefte hebben aan gemak en verse, verantwoorde producten, die ze naar eigen inzicht kunnen combineren. En dat voor Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en IJsland; stuk voor stuk landen uit de top 10 van gelukkigste inwoners ter wereld!”

Uitbreiden activiteiten

Justin Goes, Regional Director Subway Europe, over de aanstelling: “Menno is de juiste persoon om de activiteiten in Nederland en de Nordics succesvol uit te breiden. Zijn specifieke kennis en ervaring met Quick Service Restaurants vormen de basis om onze groeiambitie te realiseren in deze markten.”

In Groot-Brittannië is EG Group al jaren partner van Subway, eind 2017 sloegen beide partijen ook in Nederland en België de handen ineen om locaties van de keten bij tankstations van de maatschappij te realiseren. Het gaat daarbij om Texaco- en Esso-stations. Op dit moment heeft EG Group verschillende vacatures voor Subway-medewerkers uitstaan, onder meer voor locaties bij tankstations in Amsterdam, Diemen en Tilburg.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.