Voyage Food uit Vierpolders winnaar van de Tankstation Challenge

Voyage Food uit het Zuid-Hollandse Vierpolders mag zich de trotse winnaar van de eerste editie van de Tankstation Challenge noemen. De tankshop, gelegen naast het Argos-tankstation aan de Tussenhoek, viel volgens het juryrapport vooral op door de ‘gastvrijheid die authentiek en weldadig is, wat deze pompshop een enorme gunfactor oplevert’. Voyage Food ontving de award op 22 november uit handen van de jury op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 die in Houten Expo gehouden werd.

Samen met Foodcourt ging vakblad TankPro afgelopen maanden op zoek naar de beste tankshop van Nederland. De Tankstation Challenge belicht pompshops die zich voorbereiden op de toekomst. De klant wordt immers steeds veeleisender en verwacht naast goede koffie ook een gastvrij onthaal. De jury bezocht de circa honderd tankstations die zich hadden ingeschreven voor deelname aan de wedstrijd. Het bescheiden Voyage Food uit Vierpolders liet verrassend alle grotere partijen op A-locaties achter zich.

Het juryrapport was zeer lovend over de kleine shop: “Er is in de branche veel te doen over de overlevingskansen van met name kleinere pompshops. Deze onderneemster laat zien hoe dat wel degelijk kan, ondanks een minder bekend merk op de luifel. Over alle details is nagedacht en in alle opzichten wordt voor kwaliteit gekozen. In die zin is ook dít een tankstation van de toekomst.”

Onafhankelijke shoppers

Het rapport gaat verder: “Men laat zien dat goed ondernemerschap betekent dat je eigenlijk overal iets moois neer kunt zetten en dat je geen A-merk of specifieke locatie nodig hebt om succesvol te zijn. Doorslaggevend daarbij zijn de consumenten die ècht enthousiast werden van wat ze hier meemaakten.”

De uitkomsten van het juryrapport zijn gebaseerd op de bevindingen van onafhankelijke shoppers. Tijdens het bezoek aan de shops werden onder meer de koffie, het broodje bal (of andere warme snack), de vriendelijkheid van het personeel, de netheid van de locatie – voorterrein en shop – en de sfeer en ambiance beoordeeld.

Tankstation & Carwash Vakbeurs

De uitreiking van de Tankstation Challenge vond plaats op donderdag 22 november tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs op de stand van FoodCourt (nr. 4.601). Het doel van de prijs is om hier een jaarlijks terugkerende awardceremonie van te maken. De verkiezing is bedoeld voor full service shops, zowel voor zelfstandige ondernemers, clusters als maatschappijlocaties. Alle deelnemers aan de Tankstation Challenge krijgen nog een persoonlijk verslag van de organisatie toegestuurd.

Lees ook:

 

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Voyage Food uit Vierpolders winnaar van de Tankstation Challenge | TankPro.nl

Voyage Food uit Vierpolders winnaar van de Tankstation Challenge

Voyage Food uit het Zuid-Hollandse Vierpolders mag zich de trotse winnaar van de eerste editie van de Tankstation Challenge noemen. De tankshop, gelegen naast het Argos-tankstation aan de Tussenhoek, viel volgens het juryrapport vooral op door de ‘gastvrijheid die authentiek en weldadig is, wat deze pompshop een enorme gunfactor oplevert’. Voyage Food ontving de award op 22 november uit handen van de jury op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 die in Houten Expo gehouden werd.

Samen met Foodcourt ging vakblad TankPro afgelopen maanden op zoek naar de beste tankshop van Nederland. De Tankstation Challenge belicht pompshops die zich voorbereiden op de toekomst. De klant wordt immers steeds veeleisender en verwacht naast goede koffie ook een gastvrij onthaal. De jury bezocht de circa honderd tankstations die zich hadden ingeschreven voor deelname aan de wedstrijd. Het bescheiden Voyage Food uit Vierpolders liet verrassend alle grotere partijen op A-locaties achter zich.

Het juryrapport was zeer lovend over de kleine shop: “Er is in de branche veel te doen over de overlevingskansen van met name kleinere pompshops. Deze onderneemster laat zien hoe dat wel degelijk kan, ondanks een minder bekend merk op de luifel. Over alle details is nagedacht en in alle opzichten wordt voor kwaliteit gekozen. In die zin is ook dít een tankstation van de toekomst.”

Onafhankelijke shoppers

Het rapport gaat verder: “Men laat zien dat goed ondernemerschap betekent dat je eigenlijk overal iets moois neer kunt zetten en dat je geen A-merk of specifieke locatie nodig hebt om succesvol te zijn. Doorslaggevend daarbij zijn de consumenten die ècht enthousiast werden van wat ze hier meemaakten.”

De uitkomsten van het juryrapport zijn gebaseerd op de bevindingen van onafhankelijke shoppers. Tijdens het bezoek aan de shops werden onder meer de koffie, het broodje bal (of andere warme snack), de vriendelijkheid van het personeel, de netheid van de locatie – voorterrein en shop – en de sfeer en ambiance beoordeeld.

Tankstation & Carwash Vakbeurs

De uitreiking van de Tankstation Challenge vond plaats op donderdag 22 november tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs op de stand van FoodCourt (nr. 4.601). Het doel van de prijs is om hier een jaarlijks terugkerende awardceremonie van te maken. De verkiezing is bedoeld voor full service shops, zowel voor zelfstandige ondernemers, clusters als maatschappijlocaties. Alle deelnemers aan de Tankstation Challenge krijgen nog een persoonlijk verslag van de organisatie toegestuurd.

Lees ook:

 

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.