Vissers Energy Group creëert nieuwe formule met de ‘De Smaaksmederij’

Vissers Energy Group opende recentelijk foodmarkt ‘De Smaaksmederij’ waar de nadruk op verse producten uit de streek ligt. De Smaaksmederij is gevestigd bij het Esso-tankstation aan de Albionstraat in het Limburgse Leunen en legt de nadruk op verse lokale producten en beleving.

De Smaaksmederij is een foodmarkt voor de dagelijkse boodschappen. Samen met het brood en gebak van Bakkerij Vedder in combinatie met de vleeswaren van slagerij Verkoeijen én de Bloemen van Mieke biedt deze nieuwe formule van Vissers Energy Group een grote diversiteit. Je vindt er bijvoorbeeld boerenkaas en -zuivel uit het Limburgse Kessel en ambachtelijk ijs en verwentoetjes uit Sevenum. Daarnaast is er een mooi en divers assortiment aan streekproducten, verse groenten en fruit en de Moments & More chocolade en koffie te vinden. Moments & More is ook een concept uit de koker van Vissers Energy Group.

Inspelen wensen consument

In deze shopformule kunnen alle lekkernijen ook genuttigd worden in het sfeervolle zitgedeelte. Naast het zit- en eetgedeelte vormt de complete bloemenwinkel een belangrijk onderdeel van De Smaaksmederij. Vissers speelt in op de wensen van de hedendaagse consument met veel verse en lokale producten en hele ruime openingstijden. In Leunen zijn weinig winkelvoorzieningen: Vissers verhoogt hiermee ook de leefbaarheid in Leunen.

Brede brandstoffenmix

Familiebedrijf Vissers Olie besloot eerder dit jaar om verder te gaan als Vissers Energy Group. Het Limburgse bedrijf vindt dat deze naam beter aansluit bij de huidige activiteiten. Vissers heeft op dit moment zo’n 45 eigen tankstations. Het bedrijf bestaat inmiddels 100 jaar en is in handen van de vierde generatie. Onder leiding van Gerbert Vissers wordt ingezet op de toekomst en daarbij staat een brede mix van brandstoffen centraal.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.