Shell en Deliveroo starten pilot met bezorging vanuit Shell-winkels

Shell en Deliveroo zijn een samenwerking aangegaan voor bezorging vanuit de winkels van vier Shell-tankstations. Het gaat om shops in de steden Leiden, Rotterdam en Amsterdam. Hiermee is de bezorging aan huis mogelijk van een breed assortiment uit de winkels van Shell. Het gaat onder meer om frisdrank, chips, nootjes, ijs en chocolade en koekjes.

In eerste instantie gaat het om een proefperiode tot het einde van het jaar. Shell heeft op het platform van Deliveroo een eigen shop waar mensen hun bestelling kunnen doen. Een bezorger van Deliveroo haalt vervolgens de producten op bij de Shell-shop en brengt deze naar de klant.

“Deliveroo is de eerste bezorgdienst waar Shell wereldwijd mee samenwerkt. Steeds meer mensen willen het gemak van online bestellen en laten bezorgen. Shell heeft alles in huis voor de lekkere trek, daar kunnen mensen nu ook thuis van genieten”, zegt Saskia Boeve, National Sales Manager bij de retailorganisatie van Shell.

Bezorging binnen 30 minuten

“Deliveroo wil altijd een optie zijn wanneer je aan eten denkt, daar hoort ook dit aanbod bij. We zien de meerwaarde van deze samenwerking voor onze klanten, vanwege het brede aanbod en de centrale locaties van de Shell-shops,” zegt Stijn Verstijnen, directeur van Deliveroo Nederland.

Deliveroo streeft naar een bezorgtijd van minder dan dertig minuten. Klanten vinden de actuele bezorgtijd in de app en via deliveroo.nl. Bestellen bij de online Shell-shops in Amsterdam en Rotterdam kan via Deliveroo tussen 9.00 en 20.30 uur. Bestellen bij de online Shell-shop in Leiden kan tussen 12.00 en 20.30 uur.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

1 reactie op “Shell en Deliveroo starten pilot met bezorging vanuit Shell-winkels”

Jeffrey Dijks|31.01.19|23:07

Dat bezorgen word gebruikt als marketing, meestal verdienen zowel bezorgdienst als leverancier er niet aan. Of de prijs moet in de toekomst fors omhoog, Deliveroo Thuisbezorgd Uber proberen hun aanbod te differentieren maar op klantloyaliteit is het echte gevecht met de restaurants zelf, Hungry , JustEat konden ze verslaan, Sneleten.nl en wat kleinere sites bestaan nog en zetten ook door.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.