BP De Hucht langs snelweg A1 krijgt Albert Heijn to go

Klanten van het BP-tankstation langs de A1 bij Ugchelen stappen binnenkort een AH to go binnen. Het is de zevende locatie van BP die een vestiging van de supermarktketen krijgt. Wegens verbouwing is het tankstation vanaf 24 september gesloten, BP De Hucht gaat op dinsdag 9 oktober weer open.

Begin dit jaar maakten Albert Heijn en BP Nederland al bekend dat de pilot met AH to go-shops uitgebreid werd. Na de locatie in Ugchelen volgt later dit jaar nummer acht. Dat wordt BP Kruisoord aan de A7 bij Noordbeemster. De exacte openingsdatum van die Albert Heijn-shop is nog niet bekendgemaakt.

De eerste AH-vestiging bij een BP-tankstation opende twee jaar geleden zijn deuren. Na deze locatie langs de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel, volgden AH-shops bij tankstations in Oostzaan, Rijswijk, Amsterdam, Nieuwegein en Deventer. Van de zes stations die al een AH to go hebben, liggen er drie langs de snelweg en de andere drie langs lokale wegen.

Assortiment langs de snelweg

De acht locaties die een AH to go-tankshop hebben of krijgen, zijn allemaal eigen locaties van BP. Jacoline Poldervaart van BP liet eerder al weten dat klanten enthousiast zijn en dat de samenwerking tussen Albert Heijn to go en BP goed is. Langs de snelweg is de behoefte van klanten net even anders, vertelde zei ook. “We hebben de afgelopen tijd dan ook veel van elkaar geleerd en diverse wijzigingen doorgevoerd, onder andere in het assortiment, om nog beter aan te sluiten bij de wensen van de weggebruiker. Daarbij nemen we ook de nieuwste ontwikkelingen in de markt mee. We gaan het aanbod de komende periode verder optimaliseren.”

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP De Hucht langs snelweg A1 krijgt Albert Heijn to go | TankPro.nl

BP De Hucht langs snelweg A1 krijgt Albert Heijn to go

Klanten van het BP-tankstation langs de A1 bij Ugchelen stappen binnenkort een AH to go binnen. Het is de zevende locatie van BP die een vestiging van de supermarktketen krijgt. Wegens verbouwing is het tankstation vanaf 24 september gesloten, BP De Hucht gaat op dinsdag 9 oktober weer open.

Begin dit jaar maakten Albert Heijn en BP Nederland al bekend dat de pilot met AH to go-shops uitgebreid werd. Na de locatie in Ugchelen volgt later dit jaar nummer acht. Dat wordt BP Kruisoord aan de A7 bij Noordbeemster. De exacte openingsdatum van die Albert Heijn-shop is nog niet bekendgemaakt.

De eerste AH-vestiging bij een BP-tankstation opende twee jaar geleden zijn deuren. Na deze locatie langs de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel, volgden AH-shops bij tankstations in Oostzaan, Rijswijk, Amsterdam, Nieuwegein en Deventer. Van de zes stations die al een AH to go hebben, liggen er drie langs de snelweg en de andere drie langs lokale wegen.

Assortiment langs de snelweg

De acht locaties die een AH to go-tankshop hebben of krijgen, zijn allemaal eigen locaties van BP. Jacoline Poldervaart van BP liet eerder al weten dat klanten enthousiast zijn en dat de samenwerking tussen Albert Heijn to go en BP goed is. Langs de snelweg is de behoefte van klanten net even anders, vertelde zei ook. “We hebben de afgelopen tijd dan ook veel van elkaar geleerd en diverse wijzigingen doorgevoerd, onder andere in het assortiment, om nog beter aan te sluiten bij de wensen van de weggebruiker. Daarbij nemen we ook de nieuwste ontwikkelingen in de markt mee. We gaan het aanbod de komende periode verder optimaliseren.”

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.