Tankstation Challenge: op zoek naar de beste tankshop van Nederland

Welk tankstation schenkt de beste koffie, maakt het allerlekkerste broodje bal, heeft de vriendelijkste bediening en de beste ambiance? Samen met FoodCourt gaat TankPro op zoek naar de beste tankshop van Nederland. De winnaar van de Tankstation Challenge wordt tijdens de Tankstation Vakbeurs in november bekendgemaakt. 

Oliemaatschappijen, dealers en tankstations die zich aanmelden voor de Challenge, worden beoordeeld op basis van een aantal vooraf vastgestelde criteria. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijke shoppers om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Tijdens het bezoek aan de shops worden onder meer de koffie, het broodje bal, de vriendelijkheid van het personeel, de netheid van de locatie – voorterrein en shop – en de sfeer en ambiance beoordeeld.

Geef je nu direct op via onderstaand formulier:

[pmg_tankstation_challenge]

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Challenge: op zoek naar de beste tankshop van Nederland | TankPro.nl

Tankstation Challenge: op zoek naar de beste tankshop van Nederland

Welk tankstation schenkt de beste koffie, maakt het allerlekkerste broodje bal, heeft de vriendelijkste bediening en de beste ambiance? Samen met FoodCourt gaat TankPro op zoek naar de beste tankshop van Nederland. De winnaar van de Tankstation Challenge wordt tijdens de Tankstation Vakbeurs in november bekendgemaakt. 

Oliemaatschappijen, dealers en tankstations die zich aanmelden voor de Challenge, worden beoordeeld op basis van een aantal vooraf vastgestelde criteria. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijke shoppers om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Tijdens het bezoek aan de shops worden onder meer de koffie, het broodje bal, de vriendelijkheid van het personeel, de netheid van de locatie – voorterrein en shop – en de sfeer en ambiance beoordeeld.

Geef je nu direct op via onderstaand formulier:

[pmg_tankstation_challenge]

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.