Q8-tankstation Brasschaat heropend na flinke metamorfose

Het tankstation van Q8 aan de Bredabaan in Brasschaat is flink onder handen genomen en heropend in de nieuwe stijl. De locatie in de Belgische provincie Antwerpen heeft een volledig nieuwe Shop & Go gekregen en een bijhorende Panos-Corner. Ook de carwash werd vernieuwd. In de Waalse plaats Eghezée opende Q8 bovendien een nieuwe onbemande locatie.

De nieuwe Shop & Go-buurtwinkel van Delhaize die in de tankshop aan de Bredabaan is gerealiseerd, heeft een oppervlakte van 180 vierkante meter. De winkel is dag en nacht geopend en heeft een uitgebreid assortiment aan verse en on-the-go producten. Voor belegde broodjes kunnen klanten in de shop terecht bij de Panos-Corner. Het station kreeg bovendien een vernieuwde carwash van Felix Car-Wash. Het tankstation ging lange tijd door het leven als Total-station.

Onbemande locatie

Aan de Route D’andenne in Eghezée, een plaats in de Belgische provincie Namen in Wallonië, heeft Q8 bovendien een nieuwe onbemande easy-locatie geopend. Q8 Petroleum is in België één van de grotere spelers op de markt met zo’n 450 tankstations.

Q8 maakte eerder al bekend dat het in België een samenwerking aangaat met Ionity voor het neerzetten van snellaadpalen bij snelwegstations. Bij de palen kan met maximaal 350 kW geladen worden. Dat is fors meer dan de meeste al beschikbare snellaadpalen. Na de zomer moeten de laadstations geïnstalleerd worden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.