Spare Rib Express ziet mogelijkheden voor meer locaties

In 2016 zette Spare Rib Express de eerste stappen in het petrolkanaal. Bij een tankstation van Tango in Groningen werd een locatie van het To Go-concept geopend. Dat smaakt naar meer, vertelt commercieel manager David Pinedo. “Wij zijn ervan overtuigd dat we binnen afzienbare tijd een volgende To Go-locatie gaan openen.”

In 2016 is de franchiseketen een samenwerking aangegaan met Q8, het bedrijf achter de onbemande tankstations van Tango. Nadat een tankstation van de oliemaatschappij aan De Laan 1940-45 in Groningen werd omgebouwd naar een Tango-locatie, kwam de shop leeg te staan. Twee ondernemers, die eerder al een locatie van Spare Rib Express exploiteerden, besloten de vestiging om te bouwen naar een To Go-locatie.

Geschikte locaties

De shop meet veertig vierkante meter en bestaat naast een Spare Rib Express ook uit een gedeelte met een gebruikelijk assortiment, met onder meer een WMF-koffieautomaat met Segafredo koffie, (fris)dranken en snoepgoed. Bij de balie kunnen klanten terecht voor een luxe lunchassortiment, burgers en uiteraard spareribs. In de shop is een aantal zitplekken gecreëerd, daarnaast ligt de focus ook op bezorging.

Het eerste volledige jaar is met 54 procent omzetgroei en veel nieuwe klanten heel goed bevallen, vertelt Pinedo. “Ondanks het enthousiasme van Q8 en diverse andere petrolformules zien wij in de praktijk wel dat het niet overal even makkelijk is om een geschikte locatie te vinden. Desalniettemin zijn wij ervan overtuigd dat we binnen afzienbare tijd een volgende To Go-locatie zullen openen.” Waar die vestiging precies zal komen, is nog niet bekendgemaakt.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spare Rib Express ziet mogelijkheden voor meer locaties | TankPro.nl

Spare Rib Express ziet mogelijkheden voor meer locaties

In 2016 zette Spare Rib Express de eerste stappen in het petrolkanaal. Bij een tankstation van Tango in Groningen werd een locatie van het To Go-concept geopend. Dat smaakt naar meer, vertelt commercieel manager David Pinedo. “Wij zijn ervan overtuigd dat we binnen afzienbare tijd een volgende To Go-locatie gaan openen.”

In 2016 is de franchiseketen een samenwerking aangegaan met Q8, het bedrijf achter de onbemande tankstations van Tango. Nadat een tankstation van de oliemaatschappij aan De Laan 1940-45 in Groningen werd omgebouwd naar een Tango-locatie, kwam de shop leeg te staan. Twee ondernemers, die eerder al een locatie van Spare Rib Express exploiteerden, besloten de vestiging om te bouwen naar een To Go-locatie.

Geschikte locaties

De shop meet veertig vierkante meter en bestaat naast een Spare Rib Express ook uit een gedeelte met een gebruikelijk assortiment, met onder meer een WMF-koffieautomaat met Segafredo koffie, (fris)dranken en snoepgoed. Bij de balie kunnen klanten terecht voor een luxe lunchassortiment, burgers en uiteraard spareribs. In de shop is een aantal zitplekken gecreëerd, daarnaast ligt de focus ook op bezorging.

Het eerste volledige jaar is met 54 procent omzetgroei en veel nieuwe klanten heel goed bevallen, vertelt Pinedo. “Ondanks het enthousiasme van Q8 en diverse andere petrolformules zien wij in de praktijk wel dat het niet overal even makkelijk is om een geschikte locatie te vinden. Desalniettemin zijn wij ervan overtuigd dat we binnen afzienbare tijd een volgende To Go-locatie zullen openen.” Waar die vestiging precies zal komen, is nog niet bekendgemaakt.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.