Werk aan de winkel bij Spar; Erwin Jansen naar voren geschoven

Supermarktketen Spar heeft Erwin Jansen aangesteld als manager operations voor Spar express. In zijn nieuwe functie moet Jansen ervoor zorgen dat het ombouwen van de 130 locaties bij Nederlandse Texaco-tankstations van EG Group in goede banen wordt geleid. De eerste locaties zijn inmiddels onder handen genomen.

Jansen wordt verantwoordelijk voor de transitie van winkels naar de Spar-formule. Ook zal hij er in de organisatie voor gaan zorgen dat de invulling, ondersteuning en aansturing van de express-formule en -winkels geborgd wordt. Afgelopen jaren was Jansen bij Spar werkzaam als unit manager kruidenierswaren, non-food en service.

Uitdaging

Vorige week maakten EG Group en Spar Nederland bekend dat alle 130 stations van Texaco in ons land, die in handen zijn van EG Group, een vestiging van Spar express krijgen. Dat betekent dat er komende tijd heel wat werk aan de winkel is. Elke week worden er twee locaties omgebouwd. De bedoeling is om halverwege 2019 klaar te zijn met de klus.

Het assortiment in de winkels is afhankelijk van de locatie van het tankstation. Naast grab & go, aangevuld met broden, maaltijden, salades en soepen voor thuisconsumptie bij de tankstations langs de snelweg, zal er ook een aangepast assortiment zijn met grab & go en een ruimer assortiment aan boodschappen voor de tankstations in de buurt.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.