Eerste Subway-restaurants bij Texaco-locaties geopend

EG Group en Subway Restaurants zijn een samenwerking gestart. De eerste twee locaties van de sandwichketen bij Texaco-tankstations van EG Group zijn inmiddels een feit. In Heemskerk en in Tilburg werden onlangs de eerste vestigingen geopend. Komende maand volgt een derde Subway-locatie, in het Belgische Ekeren.

EG Group en Subway zijn een samenwerking met elkaar aangegaan voor het realiseren van restaurants bij diverse Texaco’s. Hoeveel locaties er in totaal komen, hebben beide bedrijven niet bekendgemaakt. Voor de uitbater van tankstations is het partnerschap een logische stap, vertelt operationeel directeur Nabil Subuh van EG Group.

‘Opmaat naar meer’

“Wij zijn de grootste franchisepartner van Subway in het Verenigd Koninkrijk. Nu breiden we deze samenwerking uit naar de Benelux. Wij zijn trots op deze samenwerking, want Subway is een sterk en bekend merk”, vindt Subuh. “Bovendien hebben wij er vertrouwen in dat deze samenwerking zijn vruchten zal afwerpen. Wij zien de opening van de eerste vestigingen in de Benelux als een opmaat naar meer.”

“Deze samenwerking past uitstekend in onze doelstelling om in aantal vestigingen de grootste quick service restaurantketen van Nederland te worden”, vertelt Joost Labadie, directeur van Subway Nederland. De nieuwe locaties zijn de eerste vestigingen van Subway die volgens het nieuwe Fresh Forward-concept zijn ingericht. “Wij zijn altijd bezig om de ervaring van onze gasten te verbeteren, want wij streven ernaar om het favoriete quick service restaurant te worden van consumenten in Europa.”

Samenwerking met meer tankstations

In de Fresh Forward-locaties bij de tankstations van Texaco komen de producten te liggen in lichte, moderne displays. De komende jaren wordt volgens de Subway-directeur ook het menu vernieuwd en staan diverse technologische vernieuwingen op het programma. Alle nieuwe restaurants van de keten krijgen vanaf 2018 het nieuwe design. Subway heeft in ons land niet alleen locaties bij tankstations van Texaco, maar ook bij onder meer Tango, TinQ en Haan.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste Subway-restaurants bij Texaco-locaties geopend | TankPro.nl

Eerste Subway-restaurants bij Texaco-locaties geopend

EG Group en Subway Restaurants zijn een samenwerking gestart. De eerste twee locaties van de sandwichketen bij Texaco-tankstations van EG Group zijn inmiddels een feit. In Heemskerk en in Tilburg werden onlangs de eerste vestigingen geopend. Komende maand volgt een derde Subway-locatie, in het Belgische Ekeren.

EG Group en Subway zijn een samenwerking met elkaar aangegaan voor het realiseren van restaurants bij diverse Texaco’s. Hoeveel locaties er in totaal komen, hebben beide bedrijven niet bekendgemaakt. Voor de uitbater van tankstations is het partnerschap een logische stap, vertelt operationeel directeur Nabil Subuh van EG Group.

‘Opmaat naar meer’

“Wij zijn de grootste franchisepartner van Subway in het Verenigd Koninkrijk. Nu breiden we deze samenwerking uit naar de Benelux. Wij zijn trots op deze samenwerking, want Subway is een sterk en bekend merk”, vindt Subuh. “Bovendien hebben wij er vertrouwen in dat deze samenwerking zijn vruchten zal afwerpen. Wij zien de opening van de eerste vestigingen in de Benelux als een opmaat naar meer.”

“Deze samenwerking past uitstekend in onze doelstelling om in aantal vestigingen de grootste quick service restaurantketen van Nederland te worden”, vertelt Joost Labadie, directeur van Subway Nederland. De nieuwe locaties zijn de eerste vestigingen van Subway die volgens het nieuwe Fresh Forward-concept zijn ingericht. “Wij zijn altijd bezig om de ervaring van onze gasten te verbeteren, want wij streven ernaar om het favoriete quick service restaurant te worden van consumenten in Europa.”

Samenwerking met meer tankstations

In de Fresh Forward-locaties bij de tankstations van Texaco komen de producten te liggen in lichte, moderne displays. De komende jaren wordt volgens de Subway-directeur ook het menu vernieuwd en staan diverse technologische vernieuwingen op het programma. Alle nieuwe restaurants van de keten krijgen vanaf 2018 het nieuwe design. Subway heeft in ons land niet alleen locaties bij tankstations van Texaco, maar ook bij onder meer Tango, TinQ en Haan.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.