Unilever en De Vries Van Oers introduceren nieuw gehaktballenconcept

Snackfabrikant De Vries Van Oers en Unilever Food Solutions zijn een unieke samenwerking aangegaan. Zij presenteren het concept BALLEN. Daarmee willen beide bedrijven het aanbod bij tankstations naar een nog smakelijker niveau tillen. Snacks zijn namelijk binnen petrol nog altijd een groeisegment, waarbij de gehaktbal uit de jus een bekende hardloper is.

Het nieuwe concept wordt gelanceerd met een campagne die inspeelt op het stoere karakter van de gehaktbal uit de jus. Tankstation-ondernemers worden ondersteund met een uitgebreid communicatiepakket. Uiteraard is BALLEN. ook binnen andere foodkanalen goed inzetbaar.

Compleet concept

Dominik Veltman van De Vries Van Oers legt uit: “We ontzorgen de ondernemers en medewerkers met een compleet concept, dat bestaat uit een bereidingskaart, bedrukte hardware, een ‘perfect serve’ lepel, communicatiematerialen en ‘branded disposables’. Hierdoor werkt het concept extra verhogend op de aankoopimpuls. Door de eenvoudige bereiding en de aantrekkelijke presentatie kunnen tankstationbedrijven een betere marge realiseren op de gehaktbal.”

Stefan Boom van Unilever Food Solutions licht toe: “Het bereidingsproces voor de ondernemer is heel gemakkelijk, waardoor het concept op bijna iedere locatie kan worden aangeboden. Verder hebben we meegedacht over een kleinere jusverpakking, zodat ondernemers niet te veel voorraad hebben en eenvoudig de juiste hoeveelheden kunnen bereiden. Ook dit werkt uiteindelijk positief door op de marge voor de ondernemer.”

Over Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions helpt chef-koks wereldwijd met het bereiden van smakelijke, voedzame maaltijden, zodat hun klanten blijven terugkomen. “Wij maken ingrediënten die belangrijke tijdwinst opleveren in de keuken, zonder in te boeten aan smaak of geur. En zorgen constant voor nieuwe ideeën en inspiratie voor een fris en verrassend menu”, aldus het bedrijf.

Over De Vries Van Oers

Sinds 1958 zijn De Vries Van Oers producent van een breed assortiment snacks voor foodservice. Met unieke producten is het bedrijf dé specialist voor onder andere benzinestations, attractie- en vakantieparken, fastservice en cateraars. Onlangs bundelden beide snackbedrijven hun krachten. “Door deze nieuwe omvang zijn wij een unieke en flexibele partner voor de professionele foodbranche.”

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.devriesvanoers.nl/BALLEN of bezoek beide bedrijven op de Tankstation Vakbeurs. Dit evenement vindt plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten. Er zijn nog slechts enkele dagen om in te schrijven. Registreer snel via https://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.