Nieuwe regels tabaksverkoop staan centraal op Beta Branchecongres

Branchevereniging Beta neemt het voortouw in de strijd voor het behouden van de tabaksverkoop in de tankshops. Maar hoe ziet de toekomst op dit gebied er dan uit? Welke wetgeving komt er, wanneer, en wat betekent dat voor uw bedrijf? Wie hierover alles wil weten, kan zich volledig laten bijpraten tijdens het branchecongres in Harderwijk dat door belangenvereniging Beta wordt georganiseerd. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Alle tankstation-ondernemers van Nederland worden uitgenodigd om op dinsdag 13 juni het branchecongres bij te wonen in de Kok Experience in Harderwijk van tankstation-ondernemer Johan Kok. Het congres is bedoeld om informatie te krijgen en te leren van elkaar. De belangenvereniging benadrukt dat ook niet-leden welkom zijn. Leveranciers en overige commerciële partijen zijn niet aanwezig.

Displayban

Tijdens het evenement staat de toekomst centraal. Zo krijgen ondernemers als eerste de professionele visie van onder andere Jaap van der Vliert (Philip Morris) over de toekomst van tabak en de displayban in tankshops. Daarnaast spreekt Petrol Connected over de nieuwste shopcijfers en -ontwikkelingen.

Er is ook ruimte voor amusement, waarbij bezoekers met hun collega’s kunnen lasergamen of gewoon bijpraten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor dit evenement via www.beta-tankstations.nl/branchecongres. Zij dienen daarbij aan te geven welke presentatie ze willen volgen en of ze ook gebruik willen maken van het amusementsprogramma. Zonder aanmelding is het helaas niet mogelijk het congres bij te wonen. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus vol is vol.

Praktische informatie:

  • Beta Branchecongres
  • dinsdag 13 juni
  • Kok Experience
  • Hoofdweg 2
  • 3842 GZ Harderwijk

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe regels tabaksverkoop staan centraal op Beta Branchecongres | TankPro.nl

Nieuwe regels tabaksverkoop staan centraal op Beta Branchecongres

Branchevereniging Beta neemt het voortouw in de strijd voor het behouden van de tabaksverkoop in de tankshops. Maar hoe ziet de toekomst op dit gebied er dan uit? Welke wetgeving komt er, wanneer, en wat betekent dat voor uw bedrijf? Wie hierover alles wil weten, kan zich volledig laten bijpraten tijdens het branchecongres in Harderwijk dat door belangenvereniging Beta wordt georganiseerd. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Alle tankstation-ondernemers van Nederland worden uitgenodigd om op dinsdag 13 juni het branchecongres bij te wonen in de Kok Experience in Harderwijk van tankstation-ondernemer Johan Kok. Het congres is bedoeld om informatie te krijgen en te leren van elkaar. De belangenvereniging benadrukt dat ook niet-leden welkom zijn. Leveranciers en overige commerciële partijen zijn niet aanwezig.

Displayban

Tijdens het evenement staat de toekomst centraal. Zo krijgen ondernemers als eerste de professionele visie van onder andere Jaap van der Vliert (Philip Morris) over de toekomst van tabak en de displayban in tankshops. Daarnaast spreekt Petrol Connected over de nieuwste shopcijfers en -ontwikkelingen.

Er is ook ruimte voor amusement, waarbij bezoekers met hun collega’s kunnen lasergamen of gewoon bijpraten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor dit evenement via www.beta-tankstations.nl/branchecongres. Zij dienen daarbij aan te geven welke presentatie ze willen volgen en of ze ook gebruik willen maken van het amusementsprogramma. Zonder aanmelding is het helaas niet mogelijk het congres bij te wonen. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus vol is vol.

Praktische informatie:

  • Beta Branchecongres
  • dinsdag 13 juni
  • Kok Experience
  • Hoofdweg 2
  • 3842 GZ Harderwijk

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.