Fotoreportage: de nieuwe Spar-shop van Texaco

Texaco opende vorige maand zijn eerste Spar-tankshop in Geertruidenberg. Inmiddels is ook de tweede vestiging opengegaan in Den Haag Ypenburg. Hoewel eerdere samenwerkingen tussen oliemaatschappijen en supermarkten niet altijd tot succes hebben geleid, zijn beide partijen vol vertrouwen dat ze nu wel slagen. Vooral omdat Texaco en Spar ervan overtuigd zijn dat ze het assortiment goed hebben afgestemd op de behoeften van de consument van nu.

Dat assortiment bestaat voor een groot deel uit typische boodschapproducten, zoals groenteconserven, pindakaas en een zeer uitgebreid assortiment chips. Dit aanbod is vooral terug te vinden in het rechterdeel van de shop. Het andere deel is meer gericht op vers, met een uitgebreid broodjesassoriment en een vierkant meubilair met luxe zoetigheden (zie foto’s onderaan dit artikel).

Eerdere samenwerking

Voorzien in de behoefte om direct te consumeren en de behoefte van de dagelijkse boodschappen voor de komende acht tot tien uur, is het uitgangspunt van het nieuwe concept. De komende tijd worden nog meer vestigingen geopend, in Arnhem, Wateringen en Amstelveen. Het is niet de eerste keer dat beide bedrijven met elkaar in zee gaan. In 1997 maakten Texaco en Spar ook al bekend te gaan samenwerken. Die bundeling van krachten is echter nooit in praktijk gebracht.

Bekijk hieronder de foto’s van het vernieuwde station in Geertruidenberg:
U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.