Hanex opent eerste vestiging van The Tosti Club in petrolkanaal

Een Hanex-locatie in Nuland heeft maandag als eerste tankstation een vestiging van The Tosti Club geopend. Het betreft een Argos-station aan de Rijksweg in de Brabantse plaats. De komende jaren wil de tosti-keten werken aan verdere uitbreiding van het aantal locaties, zowel standalone punten als vestigingen in tankstations en andere verkoopkanalen.

The Tosti Club is een in 2015 gestarte formule die zich, zoals de naam al doet vermoeden, richt op het aanbieden van tosti’s. De kwalitatief hoogwaardige producten zijn gemaakt van extra dikke sneden brood en worden belegd met zoet of hartig beleg. De tosti’s worden voor de ogen van de klant bereid.

Tankshop

De vestiging van The Tosti Club beslaat niet de gehele tankshop in Nuland, maar een deel ervan. Het gaat om een volledig nieuwe locatie, die is gebouwd als vervanger van een ander tankstation in dezelfde plaats dat inmiddels is verdwenen. In de nieuwe locatie is een gewijzigd shopconcept gerealiseerd, waar The Tosti Club een plek in heeft gekregen.

Ook besloot eigenaar Rob van Herpen om de eigen Hanex-naam op de shopgevel te zetten. Het voorterrein heeft de Argos-uitstraling gekregen en de brandstoffen worden geleverd door Van Kessel Olie uit de Brabantse plaats Milheeze.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.