Texaco opent 19 januari eerste Spar-shop in Geertruidenberg

Texaco opent donderdag 19 januari de eerste Spar Express-tankshop. Het gaat om een vestiging aan de Centraleweg in het Brabantse Geertruidenberg. Op korte termijn worden vier andere shops in Den Haag-Ypenburg, Amstelveen, Arnhem en Wateringen ook omgebouwd naar het nieuwe concept. Het moeten winkels worden waar tanken ondergeschikt is aan de shop. De opening gaat gepaard met een feestelijke campagne. Bij de vernieuwde vestiging is ook de nieuwe huisstijl van Texaco toegepast op de luifel en de dispensers.

Uitgangspunt voor de te bouwen winkels is de stadswinkelformule City Store, waarvan Spar er momenteel dertig heeft. Hierbij ligt de nadruk op de combinatie van direct consumeren met de dagelijkse boodschappen voor de komende acht à tien uur. “Klanten kunnen bij het nieuwe concept dagelijks terecht voor boodschappen voor de maaltijd van vandaag, voor iets lekkers bij de koffie of een ontbijtje voor morgen. Hierbij wordt uitgegaan van het consumeer-moment van de klant, verdeeld over vier momenten op de dag.”

Avondmaaltijd en stomerijservice

Naast de verkoop van dagelijkse boodschappen worden vers belegde broodjes, verse sappen en smoothies verkocht. Ook een makkelijke maaltijdoplossing wordt aangeboden, waarbij de klant snel thuis een warme avondmaaltijd kan bereiden of een verse pizza kan meenemen. Vanwege de locatie van de winkel is het assortiment aangevuld met autogerelateerde producten, zoals motorolie en ruitenvloeistof. Tevens biedt Spar Express diverse services, zoals een stomerijservice, boedelbakservice en carwash-service.

Omwonenden en bedrijven ontvangen voor de opening, via de huis-aan-huis bladen, een enveloppe met informatie over de winkel, speciale acties en aanbiedingscoupons.

Lees ook: Texaco gestart met nieuwe uitstraling en contactloos betalen

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Texaco opent 19 januari eerste Spar-shop in Geertruidenberg | TankPro.nl

Texaco opent 19 januari eerste Spar-shop in Geertruidenberg

Texaco opent donderdag 19 januari de eerste Spar Express-tankshop. Het gaat om een vestiging aan de Centraleweg in het Brabantse Geertruidenberg. Op korte termijn worden vier andere shops in Den Haag-Ypenburg, Amstelveen, Arnhem en Wateringen ook omgebouwd naar het nieuwe concept. Het moeten winkels worden waar tanken ondergeschikt is aan de shop. De opening gaat gepaard met een feestelijke campagne. Bij de vernieuwde vestiging is ook de nieuwe huisstijl van Texaco toegepast op de luifel en de dispensers.

Uitgangspunt voor de te bouwen winkels is de stadswinkelformule City Store, waarvan Spar er momenteel dertig heeft. Hierbij ligt de nadruk op de combinatie van direct consumeren met de dagelijkse boodschappen voor de komende acht à tien uur. “Klanten kunnen bij het nieuwe concept dagelijks terecht voor boodschappen voor de maaltijd van vandaag, voor iets lekkers bij de koffie of een ontbijtje voor morgen. Hierbij wordt uitgegaan van het consumeer-moment van de klant, verdeeld over vier momenten op de dag.”

Avondmaaltijd en stomerijservice

Naast de verkoop van dagelijkse boodschappen worden vers belegde broodjes, verse sappen en smoothies verkocht. Ook een makkelijke maaltijdoplossing wordt aangeboden, waarbij de klant snel thuis een warme avondmaaltijd kan bereiden of een verse pizza kan meenemen. Vanwege de locatie van de winkel is het assortiment aangevuld met autogerelateerde producten, zoals motorolie en ruitenvloeistof. Tevens biedt Spar Express diverse services, zoals een stomerijservice, boedelbakservice en carwash-service.

Omwonenden en bedrijven ontvangen voor de opening, via de huis-aan-huis bladen, een enveloppe met informatie over de winkel, speciale acties en aanbiedingscoupons.

Lees ook: Texaco gestart met nieuwe uitstraling en contactloos betalen

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.