Shopformule Scheiwijk weet opnieuw muzikant te strikken

Bron: Scheiwijk

Zanger Barry Hay van rock-’n-rollband The Golden Earring signeert zijn biografie tijdens een sessie bij snelwegstation Scheiwijk. De signeersessie vindt plaats op donderdag 17 november tussen 12.00 en 13.00 uur in de tankshop van de locatie bij Hoogblokland aan de A27. Het is niet de eerste keer dat shopformule Scheiwijk een muzikant in huis haalt. In december 2014 gaf de inmiddels overleden Thé Lau een miniconcert.

Scheiwijk voor Fijnproevers is een foodconcept langs de snelweg en al jaren een culinaire pitstop langs de A27, in de regio Gorcum. Daar kwam drie jaar geleden een tweede locatie bij aan dezelfde snelweg, in de buurt van Eemnes.

Biologisch brood

De shop onderscheidt zich onder meer doordat veel producten worden gemaakt in de eigen keuken, door koks. Zo is er onder andere huisgemaakte mayonaise, appeltaart en zijn er biologische koekjes. Tevens wordt vers gebakken biologisch brood belegd met dagverse vleeswaren van regionale slagers. Het ijs wordt in het eigen ijsatelier bereid. Ook de dranken zijn in deze lijn. Zo is er biologische koffie, gemaakt door barista’s en zijn er versgeperste vruchtensappen.

flyer-barry-hay-scheiwijk

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.