Tango in Den Bosch krijgt Subway Shop

Bij een Tango-station in Den Bosch is recentelijk een Subway Shop geopend. Het betreft een locatie aan de Maaspoortseweg in de Brabantse hoofdstad, die zeven dagen per week open is tot 19.00 uur. De vestiging mikt onder meer op passanten op doorreis.

Subway is een van oorsprong Amerikaanse retailketen, die een aantal jaren geleden de Nederlandse markt betrad. Basis van het concept vormen de zogeheten Subs, broodjes die qua vorm doen denken aan onderzeeboten (submarines).

Passanten

Het bedrijf wil in Nederland het aantal locaties vergroten en kijkt daarbij ook naar de tankstatonbranche,
vanwege het hoge aantal passanten. Subway opende in het recente verleden shops bij onder meer een Gulf, een TinQ, twee Haan-locaties en bij Tango’s in Almere en Echt. De shop in Den Bosch wordt uitgebaat door Han van Osch. Hij heeft al drie andere Subway-vestigingen.

Joost Labadie van Subway is één van de sprekers op het Nationaal Tankstation Congres. Kom ook naar het evenement op dinsdag 15 november in Expo Houten. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/ of schrijf nu in via: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tango in Den Bosch krijgt Subway Shop | TankPro.nl

Tango in Den Bosch krijgt Subway Shop

Bij een Tango-station in Den Bosch is recentelijk een Subway Shop geopend. Het betreft een locatie aan de Maaspoortseweg in de Brabantse hoofdstad, die zeven dagen per week open is tot 19.00 uur. De vestiging mikt onder meer op passanten op doorreis.

Subway is een van oorsprong Amerikaanse retailketen, die een aantal jaren geleden de Nederlandse markt betrad. Basis van het concept vormen de zogeheten Subs, broodjes die qua vorm doen denken aan onderzeeboten (submarines).

Passanten

Het bedrijf wil in Nederland het aantal locaties vergroten en kijkt daarbij ook naar de tankstatonbranche,
vanwege het hoge aantal passanten. Subway opende in het recente verleden shops bij onder meer een Gulf, een TinQ, twee Haan-locaties en bij Tango’s in Almere en Echt. De shop in Den Bosch wordt uitgebaat door Han van Osch. Hij heeft al drie andere Subway-vestigingen.

Joost Labadie van Subway is één van de sprekers op het Nationaal Tankstation Congres. Kom ook naar het evenement op dinsdag 15 november in Expo Houten. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/ of schrijf nu in via: www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.