Ondernemer Johan Kok start met pepernotenshop-in-shop

De Harderwijkse ondernemer Johan Kok is gestart met een shop-in-shop van pepernotenspecialist Van Delft. Het gaat om een tijdelijke winkel, die tot medio december open blijft en onderdeel uitmaakt van lunchroom Broodje Kok. De shop biedt een uitgebreid aanbod van kruidnoten met 25 soorten, waaronder yoghurt-, truffel-, sinaasappel- en limoncello-varianten.

Van Delft is ook gevestigd in Harderwijk en is de oudste en grootste pepernotenfabriek ter wereld. Het bedrijf bestaat al sinds 1880. Jaarlijks bakt Van Delft meer dan drie miljard pepernoten. Twee jaar geleden opende de pepernotenfabrikant in Amsterdam de allereerste pepernotenwinkel ter wereld. Inmiddels zijn er achttien vestigingen, onder meer eentje in Berlijn. De winkel in het tankstation van Kok is de eerste shop-in-shop.

Lunchroom

Broodje Kok is een moderne en lunchroom met keuze uit meer dan zestig varianten versbereide, gezonde en ovenverse broodjes en salades. De frituurhoek biedt een ruime keuze aan verantwoord gefrituurde snacks. Ook zijn er handgemaakte bonbons van Chocolaterie Brouwer uit Lelystad. Dagelijks bestellen bedrijven hun lunch, eventueel met gratis bezorging. Klanten kunnen zeven dagen per week een versbereid ontbijt of een high tea bestellen. Eerder dit jaar opende Kok pal naast zijn tankstation een entertainmentcomplex met onder meer een bioscoop, lasergamehal en speelparadijs voor kinderen.

De toonaangevende ondernemer is één van de sprekers op het Nationaal Tankstation Congres. Kom ook naar dit evenement op dinsdag 15 november in Expo Houten. Kijk voor meer informatie over het congres op www.tankstationvakbeurs.nl/nationaal-tankstation-congres/ of schrijf in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.