Boze man bekogelt agent in tankstation met shopproducten

De politie heeft vrijdag een 28-jarige man uit Apeldoorn aangehouden nadat hij een agent had geschopt en vernielingen had aangericht in een tankstation aan de A50. Ook heeft de man enkele agenten bekogeld met producten uit de tankshop. Tevens zijn een 31-jarige man uit Den Haag en een 28-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden. Zij bevonden zich in het gezelschap van de man.

Agenten controleerden rond 20.00 uur een auto op de Zutphensestraat in Apeldoorn. In de auto zaten twee mannen en een vrouw. Eén van de twee passagiers, de 28-jarige man uit Apeldoorn, bemoeide zich voortdurend met de controle. Op een gegeven moment schopte hij plotseling hard tegen één van de agenten aan.

Pepperspray

Toen de agenten hem hiervoor wilden aanhouden, bleef hij tegenwerken. Er werd gebruik gemaakt van de pepperspray maar dit hielp niet om de verdachte onder controle te krijgen. Hij sprong vervolgens in de auto waarna het voertuig en de inzittenden er vandoor gingen.

De auto werd aangetroffen op een parkeerplaats aan de A50 waar de twee mannen de winkel binnengingen. De 28-jarige man gooide artikelen uit de shop naar de agenten en gedroeg zich zeer agressief. Nadat meerdere politie-eenheden bij de shop waren aangekomen, werden de twee mannen en de vrouw aangehouden. Ze zijn naar het bureau overgebracht en ingesloten. De politie onderzoekt de zaak en ieders rol in het incident.

Lees ook: Ravage bij Texaco-tankshop door massale vechtpartij

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Boze man bekogelt agent in tankstation met shopproducten | TankPro.nl

Boze man bekogelt agent in tankstation met shopproducten

De politie heeft vrijdag een 28-jarige man uit Apeldoorn aangehouden nadat hij een agent had geschopt en vernielingen had aangericht in een tankstation aan de A50. Ook heeft de man enkele agenten bekogeld met producten uit de tankshop. Tevens zijn een 31-jarige man uit Den Haag en een 28-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden. Zij bevonden zich in het gezelschap van de man.

Agenten controleerden rond 20.00 uur een auto op de Zutphensestraat in Apeldoorn. In de auto zaten twee mannen en een vrouw. Eén van de twee passagiers, de 28-jarige man uit Apeldoorn, bemoeide zich voortdurend met de controle. Op een gegeven moment schopte hij plotseling hard tegen één van de agenten aan.

Pepperspray

Toen de agenten hem hiervoor wilden aanhouden, bleef hij tegenwerken. Er werd gebruik gemaakt van de pepperspray maar dit hielp niet om de verdachte onder controle te krijgen. Hij sprong vervolgens in de auto waarna het voertuig en de inzittenden er vandoor gingen.

De auto werd aangetroffen op een parkeerplaats aan de A50 waar de twee mannen de winkel binnengingen. De 28-jarige man gooide artikelen uit de shop naar de agenten en gedroeg zich zeer agressief. Nadat meerdere politie-eenheden bij de shop waren aangekomen, werden de twee mannen en de vrouw aangehouden. Ze zijn naar het bureau overgebracht en ingesloten. De politie onderzoekt de zaak en ieders rol in het incident.

Lees ook: Ravage bij Texaco-tankshop door massale vechtpartij

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.