BP gestart met eerste van zes AH to go-tankshops

05-09-2016 Nieuwerkerk a/d IJssel Opening eerste AH to go-shop in BP station De Vink Exterieur Foto: Guido Benschop | De Beeldredaktie

BP heeft dinsdag zijn eerste AH to go-vestiging geopend. Het gaat om tankstation De Vink aan de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Het betreft een volwaardige vestiging van AH to go, dus geen shop-in-shop. De komende tijd moeten er nog vijf andere locaties volgen, twee aan de snelweg en drie aan het onderliggende wegennet. Het gaat hier om een proef, waarvoor de twee partijen een exclusieve relatie voor de tankstationbranche in Nederland zijn aangegaan.

De inrichting en het aanbod zijn helemaal toegespitst op de wensen van de weggebruiker. Met meer dan dertienhonderd producten biedt de winkel het vertrouwde AH to go-assortiment, aangevuld met producten die populair zijn onder automobilisten.

Autobenodigdheden

Al deze producten kunnen snel en gemakkelijk bij de scan&go-kassa’s worden afgerekend. Uiteraard kan de klant er ook nog steeds terecht voor car care producten, zoals Castrol-motorolie en ruitensproeiervloeistof. Om extra gemak te bieden, is er bovendien een Bol.com-afhaalpunt waar klanten hun bestelde pakketje kunnen afhalen.

BP-klanten blijven op de zes proeflocaties gewoon sparen voor FreeBees. Die krijgen zij hier op brandstofaankopen én AH-producten. Daarnaast kan met de Albert Heijn to go Koffiespaarkaart voor gratis koffie worden gespaard.

Gevarieerd

Ruben Beens, verantwoordelijk voor de retailactiviteiten van BP in Nederland licht toe: “Wij zien een sterk toenemende vraag van onze klanten naar etenswaren voor directe en latere consumptie. Samen met Albert Heijn ontwikkelden wij een concept met zeer gevarieerde producten om aan deze behoefte te voldoen.”

Jan-Willem Dockheer, general manager Albert Heijn to go voegt daaraan toe: “Wij spitsen onze winkels altijd toe op de locatie om goed aan te sluiten op de behoefte van klanten die daar komen. Dat hebben we ook gedaan bij deze locatie. Vanaf dinsdag kunnen automobilisten hier op elk moment van de dag terecht voor goed en lekker eten. Van salades en water met verse munt en framboos tot verse cappuccino met biologische melk, croissants en een goede bal gehakt.”

Na De Vink worden de komende weken winkels geopend op de volgende vijf locaties:

  • BP Coentunnel, langs de A8 bij Oostzaan (opening 19 september)
  • BP Ypenburg, Laan van Hoornwijck, Rijswijk (opening 26 september)
  • BP Nieuwe Hemweg, Nieuwe Hemweg, Amsterdam (opening 3 oktober)
  • BP De Kroon, langs de A27 bij Nieuwegein (opening 10 oktober)
  • BP Koerhuis, Zutphenseweg, Deventer (opening 17 oktober)

Lees ook:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.