AH to go gestart op twee Shell-stations in Duitsland

Twee Shell-locaties in Duitsland hebben sinds kort producten van AH to go. Het gaat om tankstations in de plaatsen Straelen en Düsseldorf die sinds enkele dagen samenwerken met de Nederlandse supermarktketen. Ook in ons land doet Albert Heijn binnenkort zijn herintrede in het tankstationkanaal, bij een snelweg-BP in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op de Facebook-pagina van AH to go in Duitsland zijn enkele berichten geplaatst over de nieuwe samenwerking. Daaruit blijkt dat het gaat om een Shell-locatie aan de Wankumer Strasse in Straelen, net over de grens bij Venlo, die sinds 19 augustus AH-assortiment verkoopt. Zeven dagen later is de samenwerking gestart bij een vestiging aan de Münsterstrasse in Düsseldorf.

Eerste bij tankstation

Het zijn niet de eerste winkels van AH to go in Duitsland, maar wel de eerste op een tankstation. Al langer is Albert Heijn aanwezig bij de oosterburen, met onder meer een locatie op een treinstation. Wel was al enige tijd duidelijk dat het Zaandamse bedrijf van plan was om in het petrolkanaal te stappen en dat er onderhandelingen plaatsvonden. Uiteindelijk is het dus Shell geworden.

In Nederland gaat Albert Heijn het ook weer proberen bij tankstations. Na eerdere projecten bij Shell en Esso wordt nu de stap gewaagd bij BP. Dinsdag 6 september wordt de eerste locatie geopend aan de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarna volgen nog vijf andere stations, waarvan twee aan rijkswegen.

Lees ook: BP verkoopt in AH-shops ‘vergeten boodschap’ en hamburgers

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AH to go gestart op twee Shell-stations in Duitsland | TankPro.nl

AH to go gestart op twee Shell-stations in Duitsland

Twee Shell-locaties in Duitsland hebben sinds kort producten van AH to go. Het gaat om tankstations in de plaatsen Straelen en Düsseldorf die sinds enkele dagen samenwerken met de Nederlandse supermarktketen. Ook in ons land doet Albert Heijn binnenkort zijn herintrede in het tankstationkanaal, bij een snelweg-BP in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op de Facebook-pagina van AH to go in Duitsland zijn enkele berichten geplaatst over de nieuwe samenwerking. Daaruit blijkt dat het gaat om een Shell-locatie aan de Wankumer Strasse in Straelen, net over de grens bij Venlo, die sinds 19 augustus AH-assortiment verkoopt. Zeven dagen later is de samenwerking gestart bij een vestiging aan de Münsterstrasse in Düsseldorf.

Eerste bij tankstation

Het zijn niet de eerste winkels van AH to go in Duitsland, maar wel de eerste op een tankstation. Al langer is Albert Heijn aanwezig bij de oosterburen, met onder meer een locatie op een treinstation. Wel was al enige tijd duidelijk dat het Zaandamse bedrijf van plan was om in het petrolkanaal te stappen en dat er onderhandelingen plaatsvonden. Uiteindelijk is het dus Shell geworden.

In Nederland gaat Albert Heijn het ook weer proberen bij tankstations. Na eerdere projecten bij Shell en Esso wordt nu de stap gewaagd bij BP. Dinsdag 6 september wordt de eerste locatie geopend aan de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarna volgen nog vijf andere stations, waarvan twee aan rijkswegen.

Lees ook: BP verkoopt in AH-shops ‘vergeten boodschap’ en hamburgers

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.