shell

Shell-stations krijgen afhaalkluisjes van webwinkel Amazon

shell

Shell en Amazon zijn een samenwerking gestart in Duitsland. Hierbij hebben tien tankstations een afhaalkluisje gekregen, waar ze online bestelde producten van webwinkel Amazon kunnen afhalen. Het gaat om een test. Hoe lang de testperiode duurt en of er in de toekomst uitbreiding van het aantal locaties plaatsvindt, is nog niet duidelijk.

De samenwerking tussen Amazon en Shell is vorige maand gestart bij tien locaties in de regio München, schrijft de Duitse krant Handelsblatt. In totaal heeft het Brits-Nederlandse energieconcern zo’n tweeduizend tankstations bij de oosterburen. Kenners van de pakkettenmarkt in Duitsland sluiten allerminst uit dat het merendeel van deze stations op termijn een afhaalkluisje krijgt.

Amazon

Het van oorsprong Amerikaanse Amazon is een online warenhuis voor onder andere elektronica, schoenen, kleding en tuinartikelen. Het heeft enige jaren geleden zijn activiteiten uitgebreid naar Europa en is ook in Nederland actief. Al heeft het in ons land nog geen afhaalpunten bij tankstations.

Samenwerking tussen pakketbedrijven en partijen uit de petrolbranche komen vaker voor, ook in Nederland. Diverse tankstations hebben een servicepunt van PostNL op hun locatie. Ook DHL heeft op diverse plekken in de tankstationsector afhaalpunten ingericht.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell-stations krijgen afhaalkluisjes van webwinkel Amazon | TankPro.nl
shell

Shell-stations krijgen afhaalkluisjes van webwinkel Amazon

Shell en Amazon zijn een samenwerking gestart in Duitsland. Hierbij hebben tien tankstations een afhaalkluisje gekregen, waar ze online bestelde producten van webwinkel Amazon kunnen afhalen. Het gaat om een test. Hoe lang de testperiode duurt en of er in de toekomst uitbreiding van het aantal locaties plaatsvindt, is nog niet duidelijk.

De samenwerking tussen Amazon en Shell is vorige maand gestart bij tien locaties in de regio München, schrijft de Duitse krant Handelsblatt. In totaal heeft het Brits-Nederlandse energieconcern zo’n tweeduizend tankstations bij de oosterburen. Kenners van de pakkettenmarkt in Duitsland sluiten allerminst uit dat het merendeel van deze stations op termijn een afhaalkluisje krijgt.

Amazon

Het van oorsprong Amerikaanse Amazon is een online warenhuis voor onder andere elektronica, schoenen, kleding en tuinartikelen. Het heeft enige jaren geleden zijn activiteiten uitgebreid naar Europa en is ook in Nederland actief. Al heeft het in ons land nog geen afhaalpunten bij tankstations.

Samenwerking tussen pakketbedrijven en partijen uit de petrolbranche komen vaker voor, ook in Nederland. Diverse tankstations hebben een servicepunt van PostNL op hun locatie. Ook DHL heeft op diverse plekken in de tankstationsector afhaalpunten ingericht.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.