Subway geopend bij nieuwe carwash en Tango in Limburg

Broodjesketen Subway heeft een nieuwe locatie geopend vlakbij een Tango-tankstation in de Limburgse plaats Echt. De broodjeszaak is gevestigd in hetzelfde pand als de eveneens nieuwe All-in Carwash, waar een wasstraat is geïnstalleerd met een lengte van 72 meter. De nieuwe zaak ligt aan de Loperweg, vlakbij snelweg A2.

Subway is een van oorsprong Amerikaanse broodjeszaak, die al een aantal jaren ook in Nederland te vinden is. Sinds een paar jaar ziet de franchiseketen het tankstationkanaal als een interessante afzetmarkt. Zo opende het locaties bij onder andere stations van Haan, Gulf en BP, waarbij geen brandstof kan worden afgerekend bij Subway.

La Place

De zaak in Limburg wordt gerund door de 25-jarige store manager Celine van Glabbeeck. Zij was eerder afdelingshoofd bij La Place. “Na het faillissement werd ik benaderd door Ralf Jansen van Horeca Groep Zuid Nederland, hij is de eigenaar van de nieuwe vestiging. Voor mij was het een geluk bij een ongeluk. Hij had mij gevonden via het UWV en zo is het balletje gaan rollen.”

De nieuwe Subway mikt op passanten, maar ook op klanten van de carwash en het tankstation. Tevens zitten er diverse bedrijven in de nabije omgeving. De nieuwe zaak is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Op zondag opent de zaak een uurtje later.

Wereldwijd actief

Het bedrijf is wereldwijd actief met ruim 44.800 vestigingen in 112 landen. Ons land telt momenteel 178 locaties, waarvan een handvol zaken bij tankstations zijn gerealiseerd. Subway-restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine).

De klanten, Subway noemt ze gasten, kunnen kiezen voor één van de klassieke Subs op het menu. Deze kunnen ze vervolgens personaliseren met hun eigen keuze aan versgebakken brood, groente, kaas en saus. Het product wordt voor de ogen van de gast bereid. Daarnaast zijn er onder andere salades en koeken verkrijgbaar.

Lees ook:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Subway geopend bij nieuwe carwash en Tango in Limburg | TankPro.nl

Subway geopend bij nieuwe carwash en Tango in Limburg

Broodjesketen Subway heeft een nieuwe locatie geopend vlakbij een Tango-tankstation in de Limburgse plaats Echt. De broodjeszaak is gevestigd in hetzelfde pand als de eveneens nieuwe All-in Carwash, waar een wasstraat is geïnstalleerd met een lengte van 72 meter. De nieuwe zaak ligt aan de Loperweg, vlakbij snelweg A2.

Subway is een van oorsprong Amerikaanse broodjeszaak, die al een aantal jaren ook in Nederland te vinden is. Sinds een paar jaar ziet de franchiseketen het tankstationkanaal als een interessante afzetmarkt. Zo opende het locaties bij onder andere stations van Haan, Gulf en BP, waarbij geen brandstof kan worden afgerekend bij Subway.

La Place

De zaak in Limburg wordt gerund door de 25-jarige store manager Celine van Glabbeeck. Zij was eerder afdelingshoofd bij La Place. “Na het faillissement werd ik benaderd door Ralf Jansen van Horeca Groep Zuid Nederland, hij is de eigenaar van de nieuwe vestiging. Voor mij was het een geluk bij een ongeluk. Hij had mij gevonden via het UWV en zo is het balletje gaan rollen.”

De nieuwe Subway mikt op passanten, maar ook op klanten van de carwash en het tankstation. Tevens zitten er diverse bedrijven in de nabije omgeving. De nieuwe zaak is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Op zondag opent de zaak een uurtje later.

Wereldwijd actief

Het bedrijf is wereldwijd actief met ruim 44.800 vestigingen in 112 landen. Ons land telt momenteel 178 locaties, waarvan een handvol zaken bij tankstations zijn gerealiseerd. Subway-restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine).

De klanten, Subway noemt ze gasten, kunnen kiezen voor één van de klassieke Subs op het menu. Deze kunnen ze vervolgens personaliseren met hun eigen keuze aan versgebakken brood, groente, kaas en saus. Het product wordt voor de ogen van de gast bereid. Daarnaast zijn er onder andere salades en koeken verkrijgbaar.

Lees ook:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.