NRGValue vernieuwt snelwegshop van Esso De Buunderkamp

Tankstation-exploitant NRGValue heeft de tankshop van de Esso-locatie aan de A12 bij Renkum vernieuwd. Zo is er een koffiecorner van Douwe Egberts en een bakery van Délifrance. Ook zijn er diverse statafels neergezet en heeft de shop een nieuwe uitstraling gekregen, onder meer door het verwerken van veel hout in het interieur. Op het voorterrein zijn Synergy-pompen geplaatst. Het station is onlangs heropend.

Door de verbreding van snelweg A12 kon het oude tankstation niet langer open blijven. Het moest enkele meters verderop worden herbouwd. Opvallend is dat de vestiging daardoor niet meer in de gemeente Ede staat, maar in de gemeente Renkum. De gemeentegrens loopt dwars door de verzorgingsplaats.

Coffee Kitchen

NRGValue wil weinig kwijt over de vernieuwing, maar op de Facebook-pagina van het tankstation zijn diverse afbeeldingen te vinden. Daaruit blijkt dat koffiebrander Douwe Egberts ter plekke een D.E Coffee Kitchen heeft gerealiseerd. In de module kunnen klanten zelf kwalitatief hoogwaardige koffie en thee laten zetten.

De shop heeft veel gangbare tankstationproducten in het assortiment. Zo zijn er onder meer frisdrank, vruchtensappen, energiedrank, chocolade en chips verkrijgbaar. Daarnaast heeft De Buunderkamp, net als veel andere Esso’s, een Délifrance-bakery en maakt het station gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologie van BigBrother.

Nieuwkomer

Het in Utrecht gevestigde NRGValue is een nieuwkomer op de tankstationmarkt. Het bedrijf is opgericht door ex-bestuurders van Shell, ExxonMobil en de Amerikaanse bank Merrill Lynch. Het nam vorig jaar van Esso zo’n honderd tankstations over, inclusief dealerlocaties.

In een interview met Tankpro zei ceo Ramon Mendes de Leon kansen te zien voor het verbeteren van de tankshops. Met de vernieuwing van Esso de Buunderkamp heeft het bedrijf dat dus in praktijk gebracht. Op termijn wil het verder uitbreiden, waarbij zowel in Nederland als in het buitenland naar overnamekansen wordt gespeurd.

Lees ook: NRGValue gaat tankshops van overgenomen Esso’s aanpassen

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NRGValue vernieuwt snelwegshop van Esso De Buunderkamp | TankPro.nl

NRGValue vernieuwt snelwegshop van Esso De Buunderkamp

Tankstation-exploitant NRGValue heeft de tankshop van de Esso-locatie aan de A12 bij Renkum vernieuwd. Zo is er een koffiecorner van Douwe Egberts en een bakery van Délifrance. Ook zijn er diverse statafels neergezet en heeft de shop een nieuwe uitstraling gekregen, onder meer door het verwerken van veel hout in het interieur. Op het voorterrein zijn Synergy-pompen geplaatst. Het station is onlangs heropend.

Door de verbreding van snelweg A12 kon het oude tankstation niet langer open blijven. Het moest enkele meters verderop worden herbouwd. Opvallend is dat de vestiging daardoor niet meer in de gemeente Ede staat, maar in de gemeente Renkum. De gemeentegrens loopt dwars door de verzorgingsplaats.

Coffee Kitchen

NRGValue wil weinig kwijt over de vernieuwing, maar op de Facebook-pagina van het tankstation zijn diverse afbeeldingen te vinden. Daaruit blijkt dat koffiebrander Douwe Egberts ter plekke een D.E Coffee Kitchen heeft gerealiseerd. In de module kunnen klanten zelf kwalitatief hoogwaardige koffie en thee laten zetten.

De shop heeft veel gangbare tankstationproducten in het assortiment. Zo zijn er onder meer frisdrank, vruchtensappen, energiedrank, chocolade en chips verkrijgbaar. Daarnaast heeft De Buunderkamp, net als veel andere Esso’s, een Délifrance-bakery en maakt het station gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologie van BigBrother.

Nieuwkomer

Het in Utrecht gevestigde NRGValue is een nieuwkomer op de tankstationmarkt. Het bedrijf is opgericht door ex-bestuurders van Shell, ExxonMobil en de Amerikaanse bank Merrill Lynch. Het nam vorig jaar van Esso zo’n honderd tankstations over, inclusief dealerlocaties.

In een interview met Tankpro zei ceo Ramon Mendes de Leon kansen te zien voor het verbeteren van de tankshops. Met de vernieuwing van Esso de Buunderkamp heeft het bedrijf dat dus in praktijk gebracht. Op termijn wil het verder uitbreiden, waarbij zowel in Nederland als in het buitenland naar overnamekansen wordt gespeurd.

Lees ook: NRGValue gaat tankshops van overgenomen Esso’s aanpassen

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.