Délifrance opent eerste vernieuwde bakery bij Esso-station

Bron: Vissers Olie

Délifrance heeft op het Esso-station Oostpoort in Etten-Leur de allereerste petrolbakery geopend met een nieuwe ‘look en feel’. Het vernieuwde concept werd eerder al gepresenteerd in het restaurant langs de A13 bij Delft en is nu voor het eerst toegepast op een tankstation.

 Het gaat om een locatie van brandstofhandelaar Vissers Olie, dat overweegt om het nieuwe concept in de toekomst op meer vestigingen toe te passen.

De uitstraling die Délifrance in 2010 heeft geïntroduceerd, is volledig op de schop gegaan. Het sobere bruin en zwart van de laatste jaren heeft plaats gemaakt voor een lichte en moderne uitstraling, met elementen die verwijzen naar de wortels van het van oorsprong Franse bedrijf. Zo vinden klanten er onder andere het Franse ‘bleu-blanc-rouge’ en zijn er diverse foto’s die de eetlust bij bezoekers moet bevorderen.

Fred Gietman, manager franchise van Délifrance Benelux legt uit: “We zijn al jaren sterk in het lunchmoment. In het nieuwe concept ligt de focus niet langer alleen op de lunch, maar kunnen gasten de gehele dag terecht. Wie tien jaar geleden zou verklaren dat we hamburgers op het menu zouden zetten, zou ongetwijfeld verbaasd zijn aangekeken. Toch is het realiteit in het nieuwe concept van de broodformule.”

Doelgroep

Het bedrijf wil met het nieuwe concept een brede doelgroep aanspreken. Dit zit ‘m niet alleen in de diverse eetmomenten. Er is ook gekeken naar de tijd die de consument heeft om te eten. Voor de haastige consument biedt de Délifrance-bakery uitkomst met een snelle to-go aankoop. In de ‘grab&go’-counter vindt men een kant-en-klaar assortiment van vers belegde baguettes en zoete of hartige snacks om mee te nemen.

De vestiging aan de Oostpoort is in handen van Vissers Olie, dat een netwerk van 45 tankstations exploiteert. Directeur Gerbert Vissers is trots dat hij de eerste Délifrance-bakery met het nieuwe concept kan voeren: “Met dit concept willen we onze gasten verrassen. Naast de geheel vernieuwde bakery hebben we ook de gehele shop en het voorterrein onder handen genomen. Zo is het tankstation ook voorzien van een elektrische laadvoorziening.”

“De openingstijden van de Délifrance zijn ook flink verruimd. We denken hiermee goed in te kunnen spelen op de behoeften van de huidige consument. Samen met Délifrance gaan we onze pilot-winkel nauwgezet volgen en onze plannen maken voor een verdere uitrol in ons netwerk in Zuid-Nederland.”

Lees ook: Délifrance opent pilot-vestiging aan snelweg A13

Délifrance Esso Vissers Etten-Leur
Delifrance Vissers Olie Esso 02
Delifrance Vissers Olie Esso 01
Delifrance Vissers Olie Esso 04

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Délifrance opent eerste vernieuwde bakery bij Esso-station | TankPro.nl

Délifrance opent eerste vernieuwde bakery bij Esso-station

Bron: Vissers Olie

Délifrance heeft op het Esso-station Oostpoort in Etten-Leur de allereerste petrolbakery geopend met een nieuwe ‘look en feel’. Het vernieuwde concept werd eerder al gepresenteerd in het restaurant langs de A13 bij Delft en is nu voor het eerst toegepast op een tankstation.

 Het gaat om een locatie van brandstofhandelaar Vissers Olie, dat overweegt om het nieuwe concept in de toekomst op meer vestigingen toe te passen.

De uitstraling die Délifrance in 2010 heeft geïntroduceerd, is volledig op de schop gegaan. Het sobere bruin en zwart van de laatste jaren heeft plaats gemaakt voor een lichte en moderne uitstraling, met elementen die verwijzen naar de wortels van het van oorsprong Franse bedrijf. Zo vinden klanten er onder andere het Franse ‘bleu-blanc-rouge’ en zijn er diverse foto’s die de eetlust bij bezoekers moet bevorderen.

Fred Gietman, manager franchise van Délifrance Benelux legt uit: “We zijn al jaren sterk in het lunchmoment. In het nieuwe concept ligt de focus niet langer alleen op de lunch, maar kunnen gasten de gehele dag terecht. Wie tien jaar geleden zou verklaren dat we hamburgers op het menu zouden zetten, zou ongetwijfeld verbaasd zijn aangekeken. Toch is het realiteit in het nieuwe concept van de broodformule.”

Doelgroep

Het bedrijf wil met het nieuwe concept een brede doelgroep aanspreken. Dit zit ‘m niet alleen in de diverse eetmomenten. Er is ook gekeken naar de tijd die de consument heeft om te eten. Voor de haastige consument biedt de Délifrance-bakery uitkomst met een snelle to-go aankoop. In de ‘grab&go’-counter vindt men een kant-en-klaar assortiment van vers belegde baguettes en zoete of hartige snacks om mee te nemen.

De vestiging aan de Oostpoort is in handen van Vissers Olie, dat een netwerk van 45 tankstations exploiteert. Directeur Gerbert Vissers is trots dat hij de eerste Délifrance-bakery met het nieuwe concept kan voeren: “Met dit concept willen we onze gasten verrassen. Naast de geheel vernieuwde bakery hebben we ook de gehele shop en het voorterrein onder handen genomen. Zo is het tankstation ook voorzien van een elektrische laadvoorziening.”

“De openingstijden van de Délifrance zijn ook flink verruimd. We denken hiermee goed in te kunnen spelen op de behoeften van de huidige consument. Samen met Délifrance gaan we onze pilot-winkel nauwgezet volgen en onze plannen maken voor een verdere uitrol in ons netwerk in Zuid-Nederland.”

Lees ook: Délifrance opent pilot-vestiging aan snelweg A13

Délifrance Esso Vissers Etten-Leur
Delifrance Vissers Olie Esso 02
Delifrance Vissers Olie Esso 01
Delifrance Vissers Olie Esso 04

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.