Shell voegt broodjes van sterrenrestaurant toe aan assortiment

Shell is een samenwerking gestart met het sterrenrestaurant ‘&samhoud places’. De koks van de Amsterdamse eetgelegenheid hebben speciaal voor de tankstations van Shell een broodje samengesteld. Het vegetarische broodje Tomeato-burger is sinds kort bij stations in het hele land verkrijgbaar. Volgende maand wordt het ingewisseld voor een andere variant. Welke dat is, maakt Shell op een later tijdstip bekend.

Het nieuwe broodje is een variant op de salade caprese: een Tomeato-burger op een ciabatta met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitjes en pestosaus (zie foto onder). Het is dus ontwikkeld door &samhoud places, een restaurant dat met twee Michelin-sterren is bekroond. Het staat bekend om zijn innovatieve smaakcombinaties.

Samenwerking Iens

Daarnaast kunnen klanten van Shell dinervouchers sparen voor een avondje uit eten. Samen met Iens, een grote restaurant- en reserveringswebsite, is een selectie gemaakt van honderden restaurants, die het diner voor de tweede persoon gratis aanbieden.

Bij iedere tankbeurt van minimaal twintig liter of aankoop van twee sandwiches in de Shell-shop, kan er gespaard worden voor dinervouchers. Met twee vouchers dineert de tweede persoon gratis. Via de website van Shell kan een online reservering gemaakt worden bij de deelnemende restaurants. De vouchers kunnen tot en met 5 april gespaard worden en zijn tot en met 31 mei dit jaar te gebruiken.

Tankstations werken steeds vaker samen met erkende foodretailers. Zowel grote ketens, zoals Starbucks of Subway, als kleinere foodbedrijven, bijvoorbeeld lokale leveranciers of restaurants, kunnen hun producten steeds vaker terugvinden in het petrolkanaal. Dit wordt mede veroorzaakt door het feit dat minder wordt verdiend met de verkoop van brandstoffen en daardoor het belang van de shop steeds groter wordt. Tevens stellen klanten steeds hogere eisen aan eten en drinken onderweg.

Shell Tomeato burger 2

Lees ook: Haan start met shopconcept voor onbemande stations

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.