E-learning Tabaksverkoop in 2015 drieduizend keer gemaakt

De e-learning Tabaksverkoop van opleidingsinstituut OOTW is in het afgelopen jaar 3.080 keer gemaakt. Tijdens deze e-learning leren personeelsleden over de wetgeving, het inschatten van de leeftijd van de koper, de regels omtrent controles en kunnen ze oefenen hoe deze regels na te leven. Na afronding van deze opleiding krijgen deelnemers een certificaat en vijftig leerpunten.

Sinds begin 2014 mag geen tabak meer worden verkocht aan jongeren onder de achttien jaar. Tevens wordt er extra gecontroleerd of verkopers, waaronder tankstations, de tabakswetgeving wel goed naleven. Wie de regels overtreedt kan een boete krijgen, of zelfs een verkoopverbod bij herhaaldelijke overtredingen.

OOTW

Het is daarom aan te raden om medewerkers te trainen in het juist uitvoeren van deze controles. De e-learning Tabaksverkoop is daar een goed middel voor. Deze digitale opleiding is gratis beschikbaar op www.mijnbranchepaspoort.nl en is een initiatief van het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven (OOTW).

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

E-learning Tabaksverkoop in 2015 drieduizend keer gemaakt | TankPro.nl

E-learning Tabaksverkoop in 2015 drieduizend keer gemaakt

De e-learning Tabaksverkoop van opleidingsinstituut OOTW is in het afgelopen jaar 3.080 keer gemaakt. Tijdens deze e-learning leren personeelsleden over de wetgeving, het inschatten van de leeftijd van de koper, de regels omtrent controles en kunnen ze oefenen hoe deze regels na te leven. Na afronding van deze opleiding krijgen deelnemers een certificaat en vijftig leerpunten.

Sinds begin 2014 mag geen tabak meer worden verkocht aan jongeren onder de achttien jaar. Tevens wordt er extra gecontroleerd of verkopers, waaronder tankstations, de tabakswetgeving wel goed naleven. Wie de regels overtreedt kan een boete krijgen, of zelfs een verkoopverbod bij herhaaldelijke overtredingen.

OOTW

Het is daarom aan te raden om medewerkers te trainen in het juist uitvoeren van deze controles. De e-learning Tabaksverkoop is daar een goed middel voor. Deze digitale opleiding is gratis beschikbaar op www.mijnbranchepaspoort.nl en is een initiatief van het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven (OOTW).

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.