Shell gestart met nieuw shopconcept bij station in Oisterwijk

Shell heeft dinsdag in Oisterwijk een compleet vernieuwde shop geopend. Hierbij is meer aandacht voor verse en gezonde producten. Ook is er een Starbucks-module bij. Het nieuwe concept heet Deli by Shell en wordt de komende maanden op vijf andere plekken getest. Afhankelijk van de resultaten wordt het nieuwe concept, al dan niet in aangepaste vorm, op nog meer stations in Nederland geïmplementeerd.

In de shopformule is plek voor veel nieuwe producten. Ongeveer een zesde van de vijftienhonderd artikelen is nieuw. Ook is er veel ruimte voor brood en andere verse producten. Tevens gaat Shell avondmaaltijden verkopen en is er een open keuken, zodat klanten kunnen zien hoe hun ontbijt, lunch of avondmaaltijd ter plekke wordt bereid.

De kassa is verplaatst naar de achterkant van het station, zodat het personeel meteen oogcontact heeft met de bezoekers. Het doorzichtige schot dat bij veel kassa’s aanwezig is, is in Oisterwijk achterwege gebleven. Dit moet zorgen voor directer contact tussen klant en personeel.

Meer locaties

De vestiging aan de Moergestelweg in Oisterwijk is dus de eerste met het nieuwe concept. Voor deze plek is gekozen, omdat het station zowel bewoners uit de wijk als passanten trekt. Tevens is de grootte van de locatie een doorslaggevende factor geweest, meldt Brabants Dagblad. De komende weken gaan ook enkele andere locaties van start met Deli by Shell.

Het energieconcern investeert de afgelopen tijd veel in het verbeteren van de shop. Zo is het vorig jaar een samenwerking aangegaan met koffieketen Starbucks, voor enkele shop-in-shops bij zowel snelwegstations als bij locaties aan het onderliggende wegennet. Vorige maand nog werd een nieuwe Starbucks Store geopend bij een volledig gerenoveerd station aan de A16.

Lees ook: Shell opent tweede snelweg-Starbucks bij gerenoveerd station A16

Shell Oisterwijk artist impression

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.