Bread Office toont nieuw belegconcept voor 
stations zonder bakery op Tankstation Vakbeurs

The Bread Office heeft een concept ontwikkeld voor het beleggen van vers afgebakken brood, dat geschikt is voor tankstations zonder bakery. Het bedrijf toont deze innovatie op de Tankstation Vakbeurs, waar ondernemers uitgebreid kennis kunnen maken met het concept, genaamd Belegschema. Onder andere het BrandOil-station in Borculo maakt er al gebruik van.

Belangrijk onderdeel van dit concept is een single verpakking met vers beleg, bijvoorbeeld omelet met bacon, voor het beleggen van pistolets die in het station vers afgebakken zijn. Een aantal station kan om diverse redenen geen bakery in zijn vestiging opnemen en dit concept speelt daar handig op in.

Proeven

Daarnaast presenteert The Bread Office diverse andere concepten en producten tijdens de beurs. Ook zijn er volop mogelijkheden voor bezoekers om de diverse artikelen en concepten te proeven.

Tevens zijn er veel andere foodleveranciers die hun innovaties laten zien op de Tankstation Vakbeurs. Kom daarom naar het evenement op dinsdag 17 november 2015 in Expo Houten. Kijk voor meer informatie op http://www.tankstationvakbeurs.nl/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bread Office toont nieuw belegconcept voor stations zonder bakery op Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

Bread Office toont nieuw belegconcept voor 
stations zonder bakery op Tankstation Vakbeurs

The Bread Office heeft een concept ontwikkeld voor het beleggen van vers afgebakken brood, dat geschikt is voor tankstations zonder bakery. Het bedrijf toont deze innovatie op de Tankstation Vakbeurs, waar ondernemers uitgebreid kennis kunnen maken met het concept, genaamd Belegschema. Onder andere het BrandOil-station in Borculo maakt er al gebruik van.

Belangrijk onderdeel van dit concept is een single verpakking met vers beleg, bijvoorbeeld omelet met bacon, voor het beleggen van pistolets die in het station vers afgebakken zijn. Een aantal station kan om diverse redenen geen bakery in zijn vestiging opnemen en dit concept speelt daar handig op in.

Proeven

Daarnaast presenteert The Bread Office diverse andere concepten en producten tijdens de beurs. Ook zijn er volop mogelijkheden voor bezoekers om de diverse artikelen en concepten te proeven.

Tevens zijn er veel andere foodleveranciers die hun innovaties laten zien op de Tankstation Vakbeurs. Kom daarom naar het evenement op dinsdag 17 november 2015 in Expo Houten. Kijk voor meer informatie op http://www.tankstationvakbeurs.nl/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.