BP start verkoop Van Dobben-snacks op 65 tankstations

BP is woensdag gestart met de verkoop van producten van snackfabrikant Van Dobben op 65 bemande locaties. Het gaat hierbij om een divers assortiment, waaronder de kroket en de gehaktbal. De producten hebben het Beter Leven-kenmerk, een keurmerk voor diervriendelijke voedingsmiddelen dat in het leven is geroepen door de Dierenbescherming.

BP en Van Dobben geven aan dat bij hen duurzaamheid hoog in het vaandel staat en dat ze daarom hebben besloten om een samenwerking aan te gaan. De producten zijn verkrijgbaar in het Wild Bean Cafe, het bakeryconcept van de Britten.

Duurzaam

Het energieconcern speelt al langer in op de vraag naar duurzame en kwalitatief goede producten, zowel voor de shop als voor de bakery. Nu het vlees in de Van Dobben-snacks door de Dierenbescherming is gecertificeerd als Beter Leven-vlees wordt hierin een volgende stap gezet. De snacks dienen als vervanger voor het ‘oude’ assortiment. Zo wordt de traditionele kroket vervangen door de ‘croquetten’ van Van Dobben. BP wil met de assortimentswijziging inspelen op een veranderende vraag vanuit de markt.

Beide bedrijven starten woensdag met de campagne ‘Trek in een gratis snack?’. Op de BP-locaties met een Wild Bean Café ontvangen consumenten van woensdag 19 augustus tot en met woensdag 30 september bij bestelling van een Van Dobben-snack een kaartje, waarmee ze kans maken dat hun snack gratis is. Vanaf 26 augustus wordt deze campagne ondersteund op de grootste radiozender van het land, Radio 538.

Van Dobben

Van Dobben is een merk van Royaan, dat zich focust op de snackmarkt in Nederland en België. Met een omzet van 71 miljoen euro is het bedrijf met name sterk in merkproducten voor cafetaria’s, horeca en catering. Twee op de drie foodservice-locaties verkoopt één of meerdere producten van de Royaan-merken Van Dobben, Kwekkeboom, Buitenhuis, Willie Dokter, Laan en KB.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP start verkoop Van Dobben-snacks op 65 tankstations | TankPro.nl

BP start verkoop Van Dobben-snacks op 65 tankstations

BP is woensdag gestart met de verkoop van producten van snackfabrikant Van Dobben op 65 bemande locaties. Het gaat hierbij om een divers assortiment, waaronder de kroket en de gehaktbal. De producten hebben het Beter Leven-kenmerk, een keurmerk voor diervriendelijke voedingsmiddelen dat in het leven is geroepen door de Dierenbescherming.

BP en Van Dobben geven aan dat bij hen duurzaamheid hoog in het vaandel staat en dat ze daarom hebben besloten om een samenwerking aan te gaan. De producten zijn verkrijgbaar in het Wild Bean Cafe, het bakeryconcept van de Britten.

Duurzaam

Het energieconcern speelt al langer in op de vraag naar duurzame en kwalitatief goede producten, zowel voor de shop als voor de bakery. Nu het vlees in de Van Dobben-snacks door de Dierenbescherming is gecertificeerd als Beter Leven-vlees wordt hierin een volgende stap gezet. De snacks dienen als vervanger voor het ‘oude’ assortiment. Zo wordt de traditionele kroket vervangen door de ‘croquetten’ van Van Dobben. BP wil met de assortimentswijziging inspelen op een veranderende vraag vanuit de markt.

Beide bedrijven starten woensdag met de campagne ‘Trek in een gratis snack?’. Op de BP-locaties met een Wild Bean Café ontvangen consumenten van woensdag 19 augustus tot en met woensdag 30 september bij bestelling van een Van Dobben-snack een kaartje, waarmee ze kans maken dat hun snack gratis is. Vanaf 26 augustus wordt deze campagne ondersteund op de grootste radiozender van het land, Radio 538.

Van Dobben

Van Dobben is een merk van Royaan, dat zich focust op de snackmarkt in Nederland en België. Met een omzet van 71 miljoen euro is het bedrijf met name sterk in merkproducten voor cafetaria’s, horeca en catering. Twee op de drie foodservice-locaties verkoopt één of meerdere producten van de Royaan-merken Van Dobben, Kwekkeboom, Buitenhuis, Willie Dokter, Laan en KB.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.