Belgische snelweg-Total’s krijgen toiletten van 2theloo

Total België gaat op 24 snelweglocaties een samenwerking aan met de Nederlandse toiletketen 2theloo. De afgelopen weken zijn achttien vestigingen voorzien van de nieuwe wc’s. Zes andere volgen later dit jaar. De uitrol volgt op een pilot die volgens beide partijen succesvol is afgerond. Klanten moeten bij de stations betalen om van de toiletten gebruik te maken en krijgen daarvoor een kortingsvoucher voor aankopen in de pompshop.

Total ziet de toiletruimte als zeer bepalend bij het tevreden stellen van de klanten. De oliemaatschappij was dan ook op zoek naar een concept dat vernieuwend en vooruitstrevend was. 2theloo voldoet volgens Total aan die criteria.

Pilot

De pilot vond plaats tussen eind november vorig jaar en mei dit jaar op vier locaties: in Jabbeke en Spy in beide richtingen. In totaal werd aan achthonderd bezoekers gevraagd naar hun ervaring. Meer dan 85 procent van de respondenten vond dat een aangename toiletruimte hun algemene beeld van een tankstation positief beïnvloedt.

De gemiddelde waardering van de 2theloo-toiletten was 8,7 versus 6,7 voor de reguliere toiletten. 2theloo scoorde daarnaast significant hoger op hygiëne, geur, ervaring en beschikbaarheid. Dit gaf de doorslag om de pilot uit te breiden naar 24 tankstations. Total heeft 516 vestigingen bij de zuiderburen, waarvan 26 snelwegvestigingen.

2theloo

Het van oorsprong Nederlandse 2theloo is gestart in 2011 en groeide explosief. Momenteel heeft het bijna tweehonderd toiletwinkels in onder meer tank- en treinstations in vijftien landen. Naast Total werkt het bedrijf samen met onder andere Shell, zowel in Nederland als in het buitenland.

Lees ook: Toiletketen breidt fors uit maar verliest oprichter

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Belgische snelweg-Total’s krijgen toiletten van 2theloo | TankPro.nl

Belgische snelweg-Total’s krijgen toiletten van 2theloo

Total België gaat op 24 snelweglocaties een samenwerking aan met de Nederlandse toiletketen 2theloo. De afgelopen weken zijn achttien vestigingen voorzien van de nieuwe wc’s. Zes andere volgen later dit jaar. De uitrol volgt op een pilot die volgens beide partijen succesvol is afgerond. Klanten moeten bij de stations betalen om van de toiletten gebruik te maken en krijgen daarvoor een kortingsvoucher voor aankopen in de pompshop.

Total ziet de toiletruimte als zeer bepalend bij het tevreden stellen van de klanten. De oliemaatschappij was dan ook op zoek naar een concept dat vernieuwend en vooruitstrevend was. 2theloo voldoet volgens Total aan die criteria.

Pilot

De pilot vond plaats tussen eind november vorig jaar en mei dit jaar op vier locaties: in Jabbeke en Spy in beide richtingen. In totaal werd aan achthonderd bezoekers gevraagd naar hun ervaring. Meer dan 85 procent van de respondenten vond dat een aangename toiletruimte hun algemene beeld van een tankstation positief beïnvloedt.

De gemiddelde waardering van de 2theloo-toiletten was 8,7 versus 6,7 voor de reguliere toiletten. 2theloo scoorde daarnaast significant hoger op hygiëne, geur, ervaring en beschikbaarheid. Dit gaf de doorslag om de pilot uit te breiden naar 24 tankstations. Total heeft 516 vestigingen bij de zuiderburen, waarvan 26 snelwegvestigingen.

2theloo

Het van oorsprong Nederlandse 2theloo is gestart in 2011 en groeide explosief. Momenteel heeft het bijna tweehonderd toiletwinkels in onder meer tank- en treinstations in vijftien landen. Naast Total werkt het bedrijf samen met onder andere Shell, zowel in Nederland als in het buitenland.

Lees ook: Toiletketen breidt fors uit maar verliest oprichter

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.