Firezone, benzinepomp, tankstation

New York Pizza wil vestiging openen bij Firezone-locatie

Bij een Firezone-station in het Noord-Hollandse Limmen wil franchiseketen New York Pizza een vestiging openen. Als alles volgens planning verloopt zal in de loop van de zomer de locatie open gaan. Of er plannen zijn om in de toekomst op nog meer plekken met tankstations samen te werken, is niet duidelijk.

New York Pizza wil de shop gebruiken die bij het tankstation aanwezig is, maar al enige tijd niet meer wordt gebruikt. Firezone is namelijk een onbemande formule. Brandstof afrekenen in het restaurant wordt uiteraard niet mogelijk. Klanten moeten blijven betalen aan de pomp.

GP Groot

De Firezone in Limmen, bij Castricum, is in handen van brandstofhandelaar GP Groot. Een exploitant van ruim dertig tankstations. Naast het Firezone-merk hebben de Noord-Hollanders ook vestigingen onder Argos- en Texaco-vlag, waarmee ze ook actief zijn in het bemande segment.

Bij de nog te openen vestiging kunnen klanten zowel afhalen als laten bezorgen. Onder andere enkele nabijgelegen campings kunnen gebruikmaken van de diensten van het restaurant, omdat de bezorgscootersn waarschijnlijk het kampeerterrein op mogen.

Samenwerking

De samenwerking tussen beide bedrijven is allerminst de eerste tussen een tankstation-exploitant en een foodretailer. Zo heeft Subway inmiddels enkele vestigingen geopend bij tankstations van onder andere Tango en Gulf en werd vorige week bekend dat de broodjesketen een samenwerking is aangegaan met Haan.

Ook supermarktketen Albert Heijn heeft in het verleden geprobeerd voet aan de grond te krijgen in de tankbranche. Onlangs meldde het Zaandamse bedrijf dat het opnieuw plannen heeft om in de tankstationsector iets te doen, terwijl BP samenwerkt met de Britse foodretailer Marks & Spencer.

Lees ook: Haan opent Subway-restaurant bij twee onbemande Esso’s

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

New York Pizza wil vestiging openen bij Firezone-locatie | TankPro.nl
Firezone, benzinepomp, tankstation

New York Pizza wil vestiging openen bij Firezone-locatie

Bij een Firezone-station in het Noord-Hollandse Limmen wil franchiseketen New York Pizza een vestiging openen. Als alles volgens planning verloopt zal in de loop van de zomer de locatie open gaan. Of er plannen zijn om in de toekomst op nog meer plekken met tankstations samen te werken, is niet duidelijk.

New York Pizza wil de shop gebruiken die bij het tankstation aanwezig is, maar al enige tijd niet meer wordt gebruikt. Firezone is namelijk een onbemande formule. Brandstof afrekenen in het restaurant wordt uiteraard niet mogelijk. Klanten moeten blijven betalen aan de pomp.

GP Groot

De Firezone in Limmen, bij Castricum, is in handen van brandstofhandelaar GP Groot. Een exploitant van ruim dertig tankstations. Naast het Firezone-merk hebben de Noord-Hollanders ook vestigingen onder Argos- en Texaco-vlag, waarmee ze ook actief zijn in het bemande segment.

Bij de nog te openen vestiging kunnen klanten zowel afhalen als laten bezorgen. Onder andere enkele nabijgelegen campings kunnen gebruikmaken van de diensten van het restaurant, omdat de bezorgscootersn waarschijnlijk het kampeerterrein op mogen.

Samenwerking

De samenwerking tussen beide bedrijven is allerminst de eerste tussen een tankstation-exploitant en een foodretailer. Zo heeft Subway inmiddels enkele vestigingen geopend bij tankstations van onder andere Tango en Gulf en werd vorige week bekend dat de broodjesketen een samenwerking is aangegaan met Haan.

Ook supermarktketen Albert Heijn heeft in het verleden geprobeerd voet aan de grond te krijgen in de tankbranche. Onlangs meldde het Zaandamse bedrijf dat het opnieuw plannen heeft om in de tankstationsector iets te doen, terwijl BP samenwerkt met de Britse foodretailer Marks & Spencer.

Lees ook: Haan opent Subway-restaurant bij twee onbemande Esso’s

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.