BP opent 200e Marks & Spencer-vestiging in Groot-Brittannië

In Nederland is het al een tijdje stil rond de samenwerking tussen BP en Marks & Spencer, maar in Groot-Brittannië loopt het voortvarend. Eerder deze maand hebben beide bedrijven in het Zuid-Engelse Calne de tweehonderdste tankshop geopend. Tevens is aangekondigd dat er de komende tijd nog eens dertig Britse stations worden voorzien van de Simply Food-formule.

Oliemaatschappij BP is in 2005 een samenwerking aangegaan met de Britse foodretailer Marks & Spencer. Beide bedrijven ontwikkelden samen de tankshopforumule Simply Food en behaalde daarmee succes. Binnen tien jaar zijn tweehonderd locaties van de formule voorzien en verdere groei staat op de planning.

Assortiment

Ook in Nederland heeft BP enkele vestigingen geopend om te zien of het afwijkende assortiment van het foodbedrijf hier aan zou slaan. In een tijdsbestek van een paar maanden openden de Britten in het najaar van 2013 zes locaties, die waren voorzien van het M&S-assortiment. Sindsdien bleven openingen van nieuwe locaties uit.

Aanvankelijk zou in het afgelopen jaar een besluit worden genomen over eventuele uitbreiding. Inmiddels is de testperiode verlengd en staat besluitvorming gepland voor later dit jaar.

Lees ook: BP Harmelen creëert supermarktgevoel met M&S-producten

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP opent 200e Marks & Spencer-vestiging in Groot-Brittannië | TankPro.nl

BP opent 200e Marks & Spencer-vestiging in Groot-Brittannië

In Nederland is het al een tijdje stil rond de samenwerking tussen BP en Marks & Spencer, maar in Groot-Brittannië loopt het voortvarend. Eerder deze maand hebben beide bedrijven in het Zuid-Engelse Calne de tweehonderdste tankshop geopend. Tevens is aangekondigd dat er de komende tijd nog eens dertig Britse stations worden voorzien van de Simply Food-formule.

Oliemaatschappij BP is in 2005 een samenwerking aangegaan met de Britse foodretailer Marks & Spencer. Beide bedrijven ontwikkelden samen de tankshopforumule Simply Food en behaalde daarmee succes. Binnen tien jaar zijn tweehonderd locaties van de formule voorzien en verdere groei staat op de planning.

Assortiment

Ook in Nederland heeft BP enkele vestigingen geopend om te zien of het afwijkende assortiment van het foodbedrijf hier aan zou slaan. In een tijdsbestek van een paar maanden openden de Britten in het najaar van 2013 zes locaties, die waren voorzien van het M&S-assortiment. Sindsdien bleven openingen van nieuwe locaties uit.

Aanvankelijk zou in het afgelopen jaar een besluit worden genomen over eventuele uitbreiding. Inmiddels is de testperiode verlengd en staat besluitvorming gepland voor later dit jaar.

Lees ook: BP Harmelen creëert supermarktgevoel met M&S-producten

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.