Twee medewerkers gewond tijdens overval op tankstation Ede

Twee medewerkers van een Texaco-station in Ede zijn neergestoken tijdens een overval. De personeelsleden zijn met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hun toestand is stabiel. Texaco heeft inmiddels besloten om de beveiligde balie op het station 24 uur per dag gesloten te houden.

Zondagavond rond half zeven liep een man het tankstation in Ede binnen. Hij dreigde met een vuurwapen. De medewerkers, van 43 en 61 jaar, hadden echter het vermoeden dat het wapen nep was en vielen de overvaller aan.

Personeel

Tijdens de worsteling die ontstond, bleek echter dat de dader ook een steekwapen bij zich had. Daarmee verwondde hij het personeel, waarna hij op de vlucht sloeg zonder buit. De overvaller is nog niet gepakt.

Texaco geeft in een reactie aan veel waarde te hechten aan de veiligheid van medewerkers en klanten. Om de medewerkers extra te beschermen, wordt de beveiligde balie op de betreffende locatie tot nader order 24 uur per dag gesloten gehouden.

Lees ook: Daling van overvallen op tankstations zet door

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Twee medewerkers gewond tijdens overval op tankstation Ede | TankPro.nl