ANAC, winterartikelen, Newco

Wiltec stopt non-food levering tankstations, NewCo neemt stokje over

NewCo wordt de nieuwe non-food leverancier voor ongeveer tweehonderd tankstations. De locaties werden tot maandag beleverd door het Udense Wiltec Retail Services. Dat bedrijf heeft echter besloten om te stoppen met zijn activiteiten in het petrolkanaal. Met de overname van de leveringen verstevigt NewCo zijn leidende positie in de tankstationbranche.

Wiltec richt zich dus niet langer op de pompshops, maar focust zich op haar kernactiviteiten in andere branches. Het bedrijf startte begin vorig jaar op de tankstationmarkt, maar besloot al na een kleine twee jaar om te stoppen. Het afstoten van de activiteiten gaat niet ten koste van de werkgelegenheid bij Wiltec. Bovendien geeft NewCo aan dat het zelf, door de uitbreiding, wellicht nieuwe medewerkers aantrekt.

Onbemand

Door toename van het onbemande segment neemt het aantal tankshops af en zoekt NewCo steeds naar nieuwe mogelijkheden voor haar distributie. In dat kader past ook de toevoeging van de tweehonderd locaties. Behalve een groter assortiment en meer bestelmogelijkheden, merken de tankstations nauwelijks iets van de verandering van leverancier.

De overgang biedt de nieuwe klanten de mogelijkheid hun non-food assortiment te bestellen via Lekkerland, distributiepartner van de non-food leverancier op de Nederlandse markt. De jarenlange ervaring op het gebied van non-food en de mogelijkheden die NewCo’s moederbedrijf Edco qua assortiment en schaalgrootte biedt, zorgen voor een professionele aanpak.

NewCo

NewCo Europe BV, gevestigd in Eindhoven, is leverancier van non-foodconcepten aan tankstations en marktleider binnen het petrolkanaal in de Benelux. Met het aanbod van duizenden artikelen voorziet het bedrijf ruim 2.600 tankstations van non-foodartikelen. Daarnaast belevert het ook onder andere Makro en verschillende bouwmarkt-ketens.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wiltec stopt non-food levering tankstations, NewCo neemt stokje over | TankPro.nl
ANAC, winterartikelen, Newco

Wiltec stopt non-food levering tankstations, NewCo neemt stokje over

NewCo wordt de nieuwe non-food leverancier voor ongeveer tweehonderd tankstations. De locaties werden tot maandag beleverd door het Udense Wiltec Retail Services. Dat bedrijf heeft echter besloten om te stoppen met zijn activiteiten in het petrolkanaal. Met de overname van de leveringen verstevigt NewCo zijn leidende positie in de tankstationbranche.

Wiltec richt zich dus niet langer op de pompshops, maar focust zich op haar kernactiviteiten in andere branches. Het bedrijf startte begin vorig jaar op de tankstationmarkt, maar besloot al na een kleine twee jaar om te stoppen. Het afstoten van de activiteiten gaat niet ten koste van de werkgelegenheid bij Wiltec. Bovendien geeft NewCo aan dat het zelf, door de uitbreiding, wellicht nieuwe medewerkers aantrekt.

Onbemand

Door toename van het onbemande segment neemt het aantal tankshops af en zoekt NewCo steeds naar nieuwe mogelijkheden voor haar distributie. In dat kader past ook de toevoeging van de tweehonderd locaties. Behalve een groter assortiment en meer bestelmogelijkheden, merken de tankstations nauwelijks iets van de verandering van leverancier.

De overgang biedt de nieuwe klanten de mogelijkheid hun non-food assortiment te bestellen via Lekkerland, distributiepartner van de non-food leverancier op de Nederlandse markt. De jarenlange ervaring op het gebied van non-food en de mogelijkheden die NewCo’s moederbedrijf Edco qua assortiment en schaalgrootte biedt, zorgen voor een professionele aanpak.

NewCo

NewCo Europe BV, gevestigd in Eindhoven, is leverancier van non-foodconcepten aan tankstations en marktleider binnen het petrolkanaal in de Benelux. Met het aanbod van duizenden artikelen voorziet het bedrijf ruim 2.600 tankstations van non-foodartikelen. Daarnaast belevert het ook onder andere Makro en verschillende bouwmarkt-ketens.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.