Vrachtwagen rijdt tankshop binnen en veroorzaakt ravage

Een AVIA-tankstation langs de A1 bij Deurningen is donderdagavond zwaar beschadigd geraakt nadat een vrachtwagen naar binnen is gereden. De truck vernielde de gevel van de tankshop dusdanig dat enige tijd sprake was van instortingsgevaar. Het station werd dan ook afgesloten, zowel het voorterrein als de winkel.

Het incident gebeurde rond tien uur donderdagavond. Een vrachtwagen die geladen was met groenten raakte van de snelweg af en reed vervolgens de shop binnen. ”Wat er precies is gebeurd, onderzoeken we momenteel nog”, aldus een woordvoerder van de politie.

Pompshop

Bij het incident is niemand ernstig gewond geraakt. Alleen de chauffeur, een 54-jarige man uit Berlijn, raakte lichtgewond aan zijn voet. Hij kon echter op eigen kracht het voertuig verlaten. Bij de bestuurder is een blaastest afgenomen. Daaruit bleek dat hij niet te veel gedronken had.

Op het moment dat de vrachtwagen het AVIA-station binnenreed, waren er twee medewerkers en enkele klanten in de pompshop aanwezig. Geen van hen raakte gewond. De vrachtauto is inmiddels weggesleept voor technisch onderzoek. De tankshop is gestut. Bouwtechnisch onderzoek moet uitwijzen wat er met de tankshop gaat gebeuren. Het tankstation is niet bereikbaar. De parkeerplaats wel.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vrachtwagen rijdt tankshop binnen en veroorzaakt ravage | TankPro.nl

Vrachtwagen rijdt tankshop binnen en veroorzaakt ravage

Een AVIA-tankstation langs de A1 bij Deurningen is donderdagavond zwaar beschadigd geraakt nadat een vrachtwagen naar binnen is gereden. De truck vernielde de gevel van de tankshop dusdanig dat enige tijd sprake was van instortingsgevaar. Het station werd dan ook afgesloten, zowel het voorterrein als de winkel.

Het incident gebeurde rond tien uur donderdagavond. Een vrachtwagen die geladen was met groenten raakte van de snelweg af en reed vervolgens de shop binnen. ”Wat er precies is gebeurd, onderzoeken we momenteel nog”, aldus een woordvoerder van de politie.

Pompshop

Bij het incident is niemand ernstig gewond geraakt. Alleen de chauffeur, een 54-jarige man uit Berlijn, raakte lichtgewond aan zijn voet. Hij kon echter op eigen kracht het voertuig verlaten. Bij de bestuurder is een blaastest afgenomen. Daaruit bleek dat hij niet te veel gedronken had.

Op het moment dat de vrachtwagen het AVIA-station binnenreed, waren er twee medewerkers en enkele klanten in de pompshop aanwezig. Geen van hen raakte gewond. De vrachtauto is inmiddels weggesleept voor technisch onderzoek. De tankshop is gestut. Bouwtechnisch onderzoek moet uitwijzen wat er met de tankshop gaat gebeuren. Het tankstation is niet bereikbaar. De parkeerplaats wel.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.