Mars herlanceert Twix White in petrolkanaal

Bij diverse tankstations in Nederland kunnen klanten sinds kort weer de Twix White bestellen. Fabrikant Mars heeft besloten om de chocoladereep opnieuw te lanceren in het petrolkanaal. Het is namelijk niet de eerste keer dat de zoete snack te koop is. Enkele jaren geleden was het product ook al beschikbaar.

Sinds begin deze maand is de Twix-variant met witte chocolade verkrijgbaar bij onder andere Esso. De herlancering maakt onderdeel uit van het Special Editions-programma van Mars. Naast de Twix White horen daar speciale varianten bij van Mars en Snickers.

Omzet

Het artikel is niet alleen verkrijgbaar bij tankstations, maar ook bij supermarkten. Daar worden ze verkochten in verpakkingen van vijf. Bij tankstations zijn ze uiteraard per stuk verpakt en te koop.

De Twix White en andere varianten ”zijn tijdelijk beschikbaar om shoppers te verrassen en differentiatie in het schap te realiseren”, aldus woordvoerder Jennifer Welage van Mars. ”De Twix White heeft in de korte tijd al een mooie rotatie laten zien in zowel het supermarkt- als de diverse out-of-home-kanalen.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mars herlanceert Twix White in petrolkanaal | TankPro.nl

Mars herlanceert Twix White in petrolkanaal

Bij diverse tankstations in Nederland kunnen klanten sinds kort weer de Twix White bestellen. Fabrikant Mars heeft besloten om de chocoladereep opnieuw te lanceren in het petrolkanaal. Het is namelijk niet de eerste keer dat de zoete snack te koop is. Enkele jaren geleden was het product ook al beschikbaar.

Sinds begin deze maand is de Twix-variant met witte chocolade verkrijgbaar bij onder andere Esso. De herlancering maakt onderdeel uit van het Special Editions-programma van Mars. Naast de Twix White horen daar speciale varianten bij van Mars en Snickers.

Omzet

Het artikel is niet alleen verkrijgbaar bij tankstations, maar ook bij supermarkten. Daar worden ze verkochten in verpakkingen van vijf. Bij tankstations zijn ze uiteraard per stuk verpakt en te koop.

De Twix White en andere varianten ”zijn tijdelijk beschikbaar om shoppers te verrassen en differentiatie in het schap te realiseren”, aldus woordvoerder Jennifer Welage van Mars. ”De Twix White heeft in de korte tijd al een mooie rotatie laten zien in zowel het supermarkt- als de diverse out-of-home-kanalen.”

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.