DCO start met ijsmodule in tankstation Voorst

Brandstofhandelaar DCO heeft in zijn tankstation in het Gelderse Voorst een ijsmodule geopend. Vorige week is gestart met de verkoop van ijs en het station wil ermee doorgaan tot begin oktober. Als het zomerseizoen voorbij is, wordt overgegaan op de verkoop van winterse kost, bijvoorbeeld rookworst. Het is voor het eerst dat het tankstation op deze manier schepijs verkoopt.

DCO verwacht hiermee te voldoen aan een wens van veel inwoners in het dorp. ”Het ijs dat wij scheppen, is van Talamini. Die zijn wereldberoemd in de regio”, legt algemeen directeur Jan de Croon junior uit. ”Normaal gesproken moeten inwoners van Voorst het dorp uit om dergelijk ijs te kunnen kopen. Maar vanaf vorige week kunnen ze dat bij ons ook krijgen.”

Tankstation

Momenteel heeft de Talamini-module tien soort schepijs. ”En dat kunnen we gedurende de zomermaanden afwisselen. In totaal zijn er twintig verschillende soorten die we verspreid over het jaar in het assortiment hebben”, aldus De Croon. Hij heeft er voor gekozen om de module naast de toonbank te situeren.

Vorig voorjaar brandde de zaak uit. De Croon maakte van de nood een deugd en de tankshop in Voorst ging op schop. Er werd ruimte vrijgemaakt voor enkele tafels met bankjes. ”En daar kunnen de klanten even rustig van hun ijsje genieten”, aldus de exploitant. De vestiging mikt zowel op inwoners uit het dorp als op bezoekers en passanten uit de wijde omgeving.

Pompshop

Vorige week vrijdag is de ijscokar officieel geopend door schaatser en olympisch kampioen Stefan Groothuis, inwoner van Voorst. Mede doordat De Croon van tevoren alle basisscholen in de omgeving aanschreef, waren ook veel kinderen bij de opening aanwezig.

Tom van Gurp

Lees ook: Doeltreffender assortiment en service in vernieuwde DCO-shop

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DCO start met ijsmodule in tankstation Voorst | TankPro.nl

DCO start met ijsmodule in tankstation Voorst

Brandstofhandelaar DCO heeft in zijn tankstation in het Gelderse Voorst een ijsmodule geopend. Vorige week is gestart met de verkoop van ijs en het station wil ermee doorgaan tot begin oktober. Als het zomerseizoen voorbij is, wordt overgegaan op de verkoop van winterse kost, bijvoorbeeld rookworst. Het is voor het eerst dat het tankstation op deze manier schepijs verkoopt.

DCO verwacht hiermee te voldoen aan een wens van veel inwoners in het dorp. ”Het ijs dat wij scheppen, is van Talamini. Die zijn wereldberoemd in de regio”, legt algemeen directeur Jan de Croon junior uit. ”Normaal gesproken moeten inwoners van Voorst het dorp uit om dergelijk ijs te kunnen kopen. Maar vanaf vorige week kunnen ze dat bij ons ook krijgen.”

Tankstation

Momenteel heeft de Talamini-module tien soort schepijs. ”En dat kunnen we gedurende de zomermaanden afwisselen. In totaal zijn er twintig verschillende soorten die we verspreid over het jaar in het assortiment hebben”, aldus De Croon. Hij heeft er voor gekozen om de module naast de toonbank te situeren.

Vorig voorjaar brandde de zaak uit. De Croon maakte van de nood een deugd en de tankshop in Voorst ging op schop. Er werd ruimte vrijgemaakt voor enkele tafels met bankjes. ”En daar kunnen de klanten even rustig van hun ijsje genieten”, aldus de exploitant. De vestiging mikt zowel op inwoners uit het dorp als op bezoekers en passanten uit de wijde omgeving.

Pompshop

Vorige week vrijdag is de ijscokar officieel geopend door schaatser en olympisch kampioen Stefan Groothuis, inwoner van Voorst. Mede doordat De Croon van tevoren alle basisscholen in de omgeving aanschreef, waren ook veel kinderen bij de opening aanwezig.

Tom van Gurp

Lees ook: Doeltreffender assortiment en service in vernieuwde DCO-shop

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.