Tankstation in Eindhoven tweemaal overvallen in één week

Een Esso-station in Eindhoven is in één week tijd tweemaal overvallen. Zowel op dinsdag 1 april als op zondag 6 april was de vestiging aan de Boutenslaan het doelwit. In beide gevallen dreigde de overvaller met een mes. Het overvallersgilde heeft het de laatste tijd op Eindhoven gemunt. Een andere locatie aan de Karel De Grotelaan in de Brabantse stad is de afgelopen maand namelijk driemaal overvallen.

De politie denkt niet dat alle overvallen door één dader zijn gepleegd. De signalementen wijzen daar momenteel niet op, zegt de politie. Mocht daar in de toekomst veranderingen in komen, worden uiteraard de zaken bij elkaar gelegd.

Klanten

Bij de overval van afgelopen zondag bij de Esso-vestiging gebruikte de crimineel een mes, waarmee hij de medewerkers bedreigde. Hij maakte een onbekend geldbedrag buit. Klanten waren tijdens het incident niet aanwezig. Vorige week dinsdag was het station ook al aan de beurt. Destijds gebruikte de dader ook een mes en werd een geldbedrag meegenomen.

Tussen de twee incidenten in, vond bij een ander tankstation voor de derde keer in korte tijd een overval plaats. Althans, het bleef deze keer bij een poging tot overval. Gelukkig kon een kassamedewerker het luik boven de toonbank sluiten, voordat de crimineel zijn slag kon slaan. Hij besloot vervolgens om er vandoor te gaan. Niemand raakte gewond bij de poging.

Tankstation

Jammer genoeg was dat de keer ervoor niet het geval. Een medewerker van het station raakte eind maart gewond door een messteek van de dader. Op 4 maart werd de vestiging ook al overvallen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation in Eindhoven tweemaal overvallen in één week | TankPro.nl

Tankstation in Eindhoven tweemaal overvallen in één week

Een Esso-station in Eindhoven is in één week tijd tweemaal overvallen. Zowel op dinsdag 1 april als op zondag 6 april was de vestiging aan de Boutenslaan het doelwit. In beide gevallen dreigde de overvaller met een mes. Het overvallersgilde heeft het de laatste tijd op Eindhoven gemunt. Een andere locatie aan de Karel De Grotelaan in de Brabantse stad is de afgelopen maand namelijk driemaal overvallen.

De politie denkt niet dat alle overvallen door één dader zijn gepleegd. De signalementen wijzen daar momenteel niet op, zegt de politie. Mocht daar in de toekomst veranderingen in komen, worden uiteraard de zaken bij elkaar gelegd.

Klanten

Bij de overval van afgelopen zondag bij de Esso-vestiging gebruikte de crimineel een mes, waarmee hij de medewerkers bedreigde. Hij maakte een onbekend geldbedrag buit. Klanten waren tijdens het incident niet aanwezig. Vorige week dinsdag was het station ook al aan de beurt. Destijds gebruikte de dader ook een mes en werd een geldbedrag meegenomen.

Tussen de twee incidenten in, vond bij een ander tankstation voor de derde keer in korte tijd een overval plaats. Althans, het bleef deze keer bij een poging tot overval. Gelukkig kon een kassamedewerker het luik boven de toonbank sluiten, voordat de crimineel zijn slag kon slaan. Hij besloot vervolgens om er vandoor te gaan. Niemand raakte gewond bij de poging.

Tankstation

Jammer genoeg was dat de keer ervoor niet het geval. Een medewerker van het station raakte eind maart gewond door een messteek van de dader. Op 4 maart werd de vestiging ook al overvallen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.