To go-supermarkt op tien Duitse Aral-tankstations

Tien Aral-vestigingen in Duitsland krijgen een ’to go’-winkelconcept als shop. De tien vestigingen liggen in het westen van het land en gedurende twaalf maanden wordt het concept getest. Daarna wordt een besluit genomen om het to go-format eventueel verder uit te rollen. Momenteel hebben al vijf vestigingen de nieuwe shop-invulling gekregen, waardoor het totale aantal daarmee binnen afzienbare tijd op vijftien komt.

De eerste locatie wordt 3 april geopend in Düsseldorf, waarna vestigingen in onder meer Keulen, Bochum, Bonn en Leverkusen volgen. De tankstations liggen langs belangrijke verbindingswegen met veel verkeer.

Assortiment

Het concept is ontwikkeld door de Duitse supermarktketen Rewe en richt zich, zoals gebruikelijk bij to go-concepten, op de consument met weinig tijd. Het assortiment bestaat grotendeels uit producten voor directe consumptie, zoals sushi, wraps, schnitzels, gesneden groenten, soep en desserts. Ook zijn er levensmiddelen te vinden, zoals pasta, rijst en muesli. Het geheel wordt voorzien van een groen-zwart uiterlijk met een rood Rewe-logo.

Supermarktketen Rewe en marktleider in het Duitse petrolkanaal Aral hebben al vijf vestigingen met het to go-concept. Deze zijn in het voorjaar van 2012 geopend. Nu hebben beide bedrijven dus besloten om het winkelformat verder te testen.

Tankstations

In Duitsland zijn er 2.500 tankstations van het Aral-vlag. Sinds 2002 is het merk in bezit van BP en het is sindsdien het belangrijkste merk van de oliemaatschappij in de Duitse markt, de grootste brandstoffenmarkt van Europa.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

To go-supermarkt op tien Duitse Aral-tankstations | TankPro.nl

To go-supermarkt op tien Duitse Aral-tankstations

Tien Aral-vestigingen in Duitsland krijgen een ’to go’-winkelconcept als shop. De tien vestigingen liggen in het westen van het land en gedurende twaalf maanden wordt het concept getest. Daarna wordt een besluit genomen om het to go-format eventueel verder uit te rollen. Momenteel hebben al vijf vestigingen de nieuwe shop-invulling gekregen, waardoor het totale aantal daarmee binnen afzienbare tijd op vijftien komt.

De eerste locatie wordt 3 april geopend in Düsseldorf, waarna vestigingen in onder meer Keulen, Bochum, Bonn en Leverkusen volgen. De tankstations liggen langs belangrijke verbindingswegen met veel verkeer.

Assortiment

Het concept is ontwikkeld door de Duitse supermarktketen Rewe en richt zich, zoals gebruikelijk bij to go-concepten, op de consument met weinig tijd. Het assortiment bestaat grotendeels uit producten voor directe consumptie, zoals sushi, wraps, schnitzels, gesneden groenten, soep en desserts. Ook zijn er levensmiddelen te vinden, zoals pasta, rijst en muesli. Het geheel wordt voorzien van een groen-zwart uiterlijk met een rood Rewe-logo.

Supermarktketen Rewe en marktleider in het Duitse petrolkanaal Aral hebben al vijf vestigingen met het to go-concept. Deze zijn in het voorjaar van 2012 geopend. Nu hebben beide bedrijven dus besloten om het winkelformat verder te testen.

Tankstations

In Duitsland zijn er 2.500 tankstations van het Aral-vlag. Sinds 2002 is het merk in bezit van BP en het is sindsdien het belangrijkste merk van de oliemaatschappij in de Duitse markt, de grootste brandstoffenmarkt van Europa.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.