Toiletketen 2theloo breidt fors uit maar verliest oprichter

Oprichter Eric Treurniet van toiletketen 2theloo is onlangs bij een auto-ongeluk overleden. De 44-jarige mede-oprichter van de toiletexploitant verongelukte in België, meldt het bedrijf. Vrijwel tegelijkertijd werd bekend dat met Shell een deal is gesloten om wereldwijd vestigingen van wc’s te voorzien.

Drie jaar geleden openden Treurniet en mede-oprichter Almar Holtz de eerste 2theloo-vestiging in de Amsterdamse Kalverstraat. Hygiëne was een belangrijke pijler van het concept, maar er waren ook dranken en andere artikelen te koop. Meerdere locaties volgden snel, onder meer bij tankstations van Shell in Nederland.

Internationaal

Ook international timmert het bedrijf aan de weg. Momenteel zijn er ongeveer honderd locaties, verspreid over Shell-stations in onder andere Hongarije, België en Duitsland. Ook zijn er zelfstandige locaties in onder meer Frankrijk en Israël.

De Brits-Nederlandse oliemaatschappij is inmiddels zo enthousiast over het toiletconcept dat het onlangs besloot om het wereldwijd uit te rollen. Een ambitie die Treurniet altijd al voor ogen heeft gehad met het bedrijf.

Naamsbekendheid

Inmiddels is besloten om de eerste vestiging in de Kalverstraat te sluiten. Hoewel deze locatie nooit winst heeft gemaakt, heeft hij wel bijgedragen aan de naamsbekendheid van de toiletformule.

Lees ook: Shell-toiletconcept 2theloo wint Nima-award

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Toiletketen 2theloo breidt fors uit maar verliest oprichter | TankPro.nl

Toiletketen 2theloo breidt fors uit maar verliest oprichter

Oprichter Eric Treurniet van toiletketen 2theloo is onlangs bij een auto-ongeluk overleden. De 44-jarige mede-oprichter van de toiletexploitant verongelukte in België, meldt het bedrijf. Vrijwel tegelijkertijd werd bekend dat met Shell een deal is gesloten om wereldwijd vestigingen van wc’s te voorzien.

Drie jaar geleden openden Treurniet en mede-oprichter Almar Holtz de eerste 2theloo-vestiging in de Amsterdamse Kalverstraat. Hygiëne was een belangrijke pijler van het concept, maar er waren ook dranken en andere artikelen te koop. Meerdere locaties volgden snel, onder meer bij tankstations van Shell in Nederland.

Internationaal

Ook international timmert het bedrijf aan de weg. Momenteel zijn er ongeveer honderd locaties, verspreid over Shell-stations in onder andere Hongarije, België en Duitsland. Ook zijn er zelfstandige locaties in onder meer Frankrijk en Israël.

De Brits-Nederlandse oliemaatschappij is inmiddels zo enthousiast over het toiletconcept dat het onlangs besloot om het wereldwijd uit te rollen. Een ambitie die Treurniet altijd al voor ogen heeft gehad met het bedrijf.

Naamsbekendheid

Inmiddels is besloten om de eerste vestiging in de Kalverstraat te sluiten. Hoewel deze locatie nooit winst heeft gemaakt, heeft hij wel bijgedragen aan de naamsbekendheid van de toiletformule.

Lees ook: Shell-toiletconcept 2theloo wint Nima-award

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.