Total, tankstation

Lekkerland wordt nieuwe leverancier van Total-vestigingen

Oliemaatschappij Total wordt vanaf begin oktober 2014 beleverd door groothandel Lekkerland. De 120 CoCo-vestigingen in Nederland verkopen vanaf die datum een compleet assortiment van de van oorsprong Duitse leverancier. Onder meer tabak, zoetwaren, dranken en non-foodproducten liggen in de schappen van de Total-stations.

Beide partijen sloten in december een overeenkomst die per 1 oktober in gaat. Ook zelfstandige ondernemers kunnen zich aansluiten bij de overeenkomst.

Coco-stations

Ook in andere landen heeft Total een samenwerkingsverband met Lekkerland. Alle Duitse en Belgische vestigingen die het Franse bedrijf in beheer heeft, worden momenteel al bevoorraad door Lekkerland. Een projectteam gaat de komende maanden alle logistieke en ICT-technische voorbereidingen treffen om de instroom van Total soepel te laten verlopen.

Hans Oberg, verkoopdirecteur van Lekkerland Nederland: “Het is onze strategie om de core business verder te versterken en de voorkeurspartner te worden bij on-the-go klanten. Total speelt daarin een zeer belangrijke rol en we zijn daarom bijzonder blij dat ze Lekkerland als leverancier hebben gekozen.”

Omzet

De Nederlandse tak van de groothandel heeft momenteel bijna negenduizend klanten en maakt onderdeel uit van het Duitse Lekkerland AG & Co. KG., dat vestigingen heeft in zes landen. Met 778 medewerkers realiseerde de groothandel in 2012 een omzet van 2,399 miljard euro. Cijfers over 2013 zijn nog niet bekendgemaakt.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lekkerland wordt nieuwe leverancier van Total-vestigingen | TankPro.nl
Total, tankstation

Lekkerland wordt nieuwe leverancier van Total-vestigingen

Oliemaatschappij Total wordt vanaf begin oktober 2014 beleverd door groothandel Lekkerland. De 120 CoCo-vestigingen in Nederland verkopen vanaf die datum een compleet assortiment van de van oorsprong Duitse leverancier. Onder meer tabak, zoetwaren, dranken en non-foodproducten liggen in de schappen van de Total-stations.

Beide partijen sloten in december een overeenkomst die per 1 oktober in gaat. Ook zelfstandige ondernemers kunnen zich aansluiten bij de overeenkomst.

Coco-stations

Ook in andere landen heeft Total een samenwerkingsverband met Lekkerland. Alle Duitse en Belgische vestigingen die het Franse bedrijf in beheer heeft, worden momenteel al bevoorraad door Lekkerland. Een projectteam gaat de komende maanden alle logistieke en ICT-technische voorbereidingen treffen om de instroom van Total soepel te laten verlopen.

Hans Oberg, verkoopdirecteur van Lekkerland Nederland: “Het is onze strategie om de core business verder te versterken en de voorkeurspartner te worden bij on-the-go klanten. Total speelt daarin een zeer belangrijke rol en we zijn daarom bijzonder blij dat ze Lekkerland als leverancier hebben gekozen.”

Omzet

De Nederlandse tak van de groothandel heeft momenteel bijna negenduizend klanten en maakt onderdeel uit van het Duitse Lekkerland AG & Co. KG., dat vestigingen heeft in zes landen. Met 778 medewerkers realiseerde de groothandel in 2012 een omzet van 2,399 miljard euro. Cijfers over 2013 zijn nog niet bekendgemaakt.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.