BP test afgeslankte variant van Wild Bean Cafe

Oliemaatschappij BP test momenteel een kleine versie van haar shopconcept Wild Bean Cafe. Op vijf BP-locaties in het land kunnen klanten gebruik maken van het Wild Bean Cafe Express-concept. De miniformule voorziet uitsluitend in chocolademelk, thee en koffievarianten en is vooral bedoeld voor shops met beperkte ruimte of beperkte vraag naar andere producten dan warme dranken.

De vijfde locatie met WBC Express, in Utrecht Lunetten, opende op 23 oktober de deuren. Met de formule wil BP de klanten bedienen die niet zozeer op zoek zijn naar bijvoorbeeld een bakery, maar wel zin hebben in kwalitatief goede koffie.

Kwaliteit

“De formule bestaat uitsluitend uit reguliere koffie, cappuccino, espresso, koffie verkeerd, chocolademelk en thee”, vertelt BP-woordvoerder Jacoline Poldervaart. “We bieden dezelfde kwaliteit aan als op de locaties met een volledig Wild Bean Cafe-concept. Het enige verschil is dat er bij de Express-variant één kopmaat is, namelijk ‘klein’. Het gebruik van meerdere kopmaten zou te complex worden.”

BP test de formule momenteel ook in onder meer Rijswijk en Den Haag. Vóór het einde van dit jaar wil de oliemaatschappij een besluit nemen of de formule verder wordt uitgerold of niet. Bij een uitbreiding wordt gekeken naar zowel snelweglocaties als vestigingen langs het onderliggende wegennet.

Marks & Spencer

Bij de onlangs geopende vestiging in Utrecht Lunetten is ook assortiment aanwezig van Marks & Spencer. Inmiddels zijn er in Nederland vijf vestigingen van BP die het M&S-assortiment voeren, onder meer in Harmelen, Rijswijk en Den Haag. Een zesde opent begin november, in Amsterdam.

Ook heeft BP op een andere manier het assortiment uitgebreid. TV-kok Herman den Blijker heeft vier broodjesvarianten bedacht, onder meer de Pain d’Antan Vitello Tonnato en het stokbroodje Roma Italia. Ook zijn er Herman-snacks te vinden bij de BP-vestigingen. De producten van Herman den Blijker zijn voorzien van een ‘100% Herman proef’-kwaliteitsstempel.

Tom van Gurp

Lees ook: BP Harmelen creëert supermarktgevoel met M&S-producten

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “BP test afgeslankte variant van Wild Bean Cafe”

Scorpion Advies|07.11.13|10:41

Het concept wat nu wordt uitgeprobeerd gaat veel klanten kosten.
BP tankstations zijn niet meer echt herkenbaar EN een moment van rust tijdens de reis.
Station bij Harmelen is nu een supermarkt met veel te hoge prijzen voor producten !
EN door wijze van plaatsing van koelunits wordt werken door personeel bijna onmogelijk gemaakt.
Geen zicht meer op wat er “binnenkomt” en weer weggaat.

Station bij Nieuw Vennep: daar hoor je erg veel dat mensen er dan niet meer langskomen voor brandstof etc.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP test afgeslankte variant van Wild Bean Cafe | TankPro.nl

BP test afgeslankte variant van Wild Bean Cafe

Oliemaatschappij BP test momenteel een kleine versie van haar shopconcept Wild Bean Cafe. Op vijf BP-locaties in het land kunnen klanten gebruik maken van het Wild Bean Cafe Express-concept. De miniformule voorziet uitsluitend in chocolademelk, thee en koffievarianten en is vooral bedoeld voor shops met beperkte ruimte of beperkte vraag naar andere producten dan warme dranken.

De vijfde locatie met WBC Express, in Utrecht Lunetten, opende op 23 oktober de deuren. Met de formule wil BP de klanten bedienen die niet zozeer op zoek zijn naar bijvoorbeeld een bakery, maar wel zin hebben in kwalitatief goede koffie.

Kwaliteit

“De formule bestaat uitsluitend uit reguliere koffie, cappuccino, espresso, koffie verkeerd, chocolademelk en thee”, vertelt BP-woordvoerder Jacoline Poldervaart. “We bieden dezelfde kwaliteit aan als op de locaties met een volledig Wild Bean Cafe-concept. Het enige verschil is dat er bij de Express-variant één kopmaat is, namelijk ‘klein’. Het gebruik van meerdere kopmaten zou te complex worden.”

BP test de formule momenteel ook in onder meer Rijswijk en Den Haag. Vóór het einde van dit jaar wil de oliemaatschappij een besluit nemen of de formule verder wordt uitgerold of niet. Bij een uitbreiding wordt gekeken naar zowel snelweglocaties als vestigingen langs het onderliggende wegennet.

Marks & Spencer

Bij de onlangs geopende vestiging in Utrecht Lunetten is ook assortiment aanwezig van Marks & Spencer. Inmiddels zijn er in Nederland vijf vestigingen van BP die het M&S-assortiment voeren, onder meer in Harmelen, Rijswijk en Den Haag. Een zesde opent begin november, in Amsterdam.

Ook heeft BP op een andere manier het assortiment uitgebreid. TV-kok Herman den Blijker heeft vier broodjesvarianten bedacht, onder meer de Pain d’Antan Vitello Tonnato en het stokbroodje Roma Italia. Ook zijn er Herman-snacks te vinden bij de BP-vestigingen. De producten van Herman den Blijker zijn voorzien van een ‘100% Herman proef’-kwaliteitsstempel.

Tom van Gurp

Lees ook: BP Harmelen creëert supermarktgevoel met M&S-producten

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “BP test afgeslankte variant van Wild Bean Cafe”

Scorpion Advies|07.11.13|10:41

Het concept wat nu wordt uitgeprobeerd gaat veel klanten kosten.
BP tankstations zijn niet meer echt herkenbaar EN een moment van rust tijdens de reis.
Station bij Harmelen is nu een supermarkt met veel te hoge prijzen voor producten !
EN door wijze van plaatsing van koelunits wordt werken door personeel bijna onmogelijk gemaakt.
Geen zicht meer op wat er “binnenkomt” en weer weggaat.

Station bij Nieuw Vennep: daar hoor je erg veel dat mensen er dan niet meer langskomen voor brandstof etc.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.