Bever Innovations introduceert nieuwe led-armatuur

Bever Innovations heeft een nieuwe led-armatuur aan de bestaande Luci Series-terreinverlichting toegevoegd: de Ambiente. Dit product combineert de beste eigenschappen van de Luci Series (perfecte lichtniveaus, hoge kwaliteit, forse energiebesparingen) met een aantrekkelijk design.

De uitstraling van helder, wit licht over zowel het voorterrein als de luifel van een tankstation, zorgt ervoor dat bestuurders zich veilig en op hun gemak voelen. De led-verlichting verbruikt bijzonder weinig energie zodat een ondernemer tot wel 70% kan besparen. En over het onderhoud hoeft de pomphouder zich geen zorgen te maken. Het duurzame ontwerp gaat minstens vijftien jaar mee.

LIPS-beveiliging

De Luci Series Ambiente maakt gebruik van de meest geavanceerde led-technologie op de markt. Beveiliging op basis van het ‘Luminair Intelligent Protection System’ (LIPS) van Bever Innovations levert enorme voordelen op: slimme bescherming tegen zowel temperatuurschokken bij inschakelen als oververhitting bij dimmen, en een langzaam opstartproces om stroompieken te vermijden. De Luci Series Ambiente biedt uitstekende lichtkwaliteit en efficiënte warmtebeheersing, met als resultaat een uiterst lange levensduur.

Voor iedere klant stelt Bever Innovations een kostenanalyse en gepersonaliseerd lichtplan op. Dit lichtplan zorgt ervoor dat besparingen worden gemaximaliseerd. Daarnaast waarborgt het plan dat de toeritten en parkeerterreinen aan uw specificaties voldoen, en uw klanten zich daar veilig en op hun gemak voelen. De kostenanalyse geeft een beeld van uw rendement op investeringen en Total Cost of Ownership. Zo heeft u vooraf een overzicht van de totale kosten. Met de nieuwe NIEUWE Luci Series Ambiente maakt Bever Innovations haar reputatie als bedrijf met 100% FOCUS ON PETROL wederom meer dan waar.

De voordelen van de Luci Series Ambiente led-terreinverlichting op een rij:

  1. Energiebesparing tot wel 70%

  2. Lange levensduur van meer dan 15 jaar

  3. Verbeterd zicht en verhoogd comfort op uw tankstation

  4. Eenvoudig door één persoon te installeren

  5. Individueel lichtplan voor uw shop.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bever Innovations introduceert nieuwe led-armatuur | TankPro.nl

Bever Innovations introduceert nieuwe led-armatuur

Bever Innovations heeft een nieuwe led-armatuur aan de bestaande Luci Series-terreinverlichting toegevoegd: de Ambiente. Dit product combineert de beste eigenschappen van de Luci Series (perfecte lichtniveaus, hoge kwaliteit, forse energiebesparingen) met een aantrekkelijk design.

De uitstraling van helder, wit licht over zowel het voorterrein als de luifel van een tankstation, zorgt ervoor dat bestuurders zich veilig en op hun gemak voelen. De led-verlichting verbruikt bijzonder weinig energie zodat een ondernemer tot wel 70% kan besparen. En over het onderhoud hoeft de pomphouder zich geen zorgen te maken. Het duurzame ontwerp gaat minstens vijftien jaar mee.

LIPS-beveiliging

De Luci Series Ambiente maakt gebruik van de meest geavanceerde led-technologie op de markt. Beveiliging op basis van het ‘Luminair Intelligent Protection System’ (LIPS) van Bever Innovations levert enorme voordelen op: slimme bescherming tegen zowel temperatuurschokken bij inschakelen als oververhitting bij dimmen, en een langzaam opstartproces om stroompieken te vermijden. De Luci Series Ambiente biedt uitstekende lichtkwaliteit en efficiënte warmtebeheersing, met als resultaat een uiterst lange levensduur.

Voor iedere klant stelt Bever Innovations een kostenanalyse en gepersonaliseerd lichtplan op. Dit lichtplan zorgt ervoor dat besparingen worden gemaximaliseerd. Daarnaast waarborgt het plan dat de toeritten en parkeerterreinen aan uw specificaties voldoen, en uw klanten zich daar veilig en op hun gemak voelen. De kostenanalyse geeft een beeld van uw rendement op investeringen en Total Cost of Ownership. Zo heeft u vooraf een overzicht van de totale kosten. Met de nieuwe NIEUWE Luci Series Ambiente maakt Bever Innovations haar reputatie als bedrijf met 100% FOCUS ON PETROL wederom meer dan waar.

De voordelen van de Luci Series Ambiente led-terreinverlichting op een rij:

  1. Energiebesparing tot wel 70%

  2. Lange levensduur van meer dan 15 jaar

  3. Verbeterd zicht en verhoogd comfort op uw tankstation

  4. Eenvoudig door één persoon te installeren

  5. Individueel lichtplan voor uw shop.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.