esso, prijzenbord

Klant van tankstation zet achtervolging in op winkeldieven

Een trouwe klant van het Esso-tankstation Brabantbad in Den Bosch heeft zich zondagmiddag als een held gedragen. Hij heeft meerdere winkeldieven van de pompshop opgepakt. Drie meiden gingen er plots vandoor met gestolen spullen uit de tankshop, waarna de man meteen de achtervolging inzette.

De achtervolging was succesvol. De eigenaar van het tankstation heeft aangifte gedaan van de diefstal.

Winkeldiefstal

De winkeldiefstal vond zondagmiddag rond kwart over vier plaats. De man van rond de dertig komt altijd koffie drinken in het tankstation, aldus de eigenaar. “Hij bedacht zich geen moment en ging achter ze aan”, zegt hij op Omroep Brabant.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.