M&S Simply Food, Marks & Spencer, winkel

BP opent eerste Nederlandse M&S Foodshop in september

De Britse oliemaatschappij BP opent in september de eerste Marks & Spencer (M&S) foodwinkel bij een BP-tankstation in Nederland. BP-tankstation Bijleveld aan de A12 bij Harmelen heeft de komst van de foodwinkel aangekondigd middels een bordje.

Volgens Outofhome-shops.nl start de verbouwing van de shop op 19 augustus en moet de winkel op 10 september geopend worden. De M&S Foodstore is de eerste in Nederland. In totaal zullen er zes M&S Foodstores geopend worden in de Randstad.

M&S Simply Food

De samenwerking tussen BP en M&S werd voor de Nederlandse markt in april aangekondigd. In Groot-Brittannië werken de twee al langer samen binnen het Simply Food-concept.

Volgens Hendrik Muilerman, algemeen directeur BP Nederland over de samenwerking met Marks & Spencer, neemt BP met M&S Simply Food op de BP- tankstations een onderscheidende positie in op de Nederlandse retailmarkt.

Tankstation

“Wij geven hiermee invulling aan BP’s Europese retailstrategie waarin onze tankstations een belangrijke functie vervullen voor het dagelijks gemak van onze klanten. We bouwen hiermee voort aan het succes van de samenwerking tussen BP en Marks & Spencer in de UK waar M&S Simply Food beschikbaar is op meer dan 160 BP tankstations.” Dit aantal is gegroeid van acht in 2005 tot 150 in de afgelopen vijf jaar. Het aantal M&S Simply Food-vestigingen neemt in Groot-Brittannië nog steeds toe.

M&S Simply Food heeft een assortiment met producten voor onderweg en thuis. De formule kan gezien worden als aanvulling op de versbereide broodjes en kwalitatief hoogwaardige koffie van het Wild Bean Café van BP. De reguliere producten als frisdranken en snoep zullen ook gewoon behouden blijven binnen de shops van BP.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP opent eerste Nederlandse M&S Foodshop in september | TankPro.nl
M&S Simply Food, Marks & Spencer, winkel

BP opent eerste Nederlandse M&S Foodshop in september

De Britse oliemaatschappij BP opent in september de eerste Marks & Spencer (M&S) foodwinkel bij een BP-tankstation in Nederland. BP-tankstation Bijleveld aan de A12 bij Harmelen heeft de komst van de foodwinkel aangekondigd middels een bordje.

Volgens Outofhome-shops.nl start de verbouwing van de shop op 19 augustus en moet de winkel op 10 september geopend worden. De M&S Foodstore is de eerste in Nederland. In totaal zullen er zes M&S Foodstores geopend worden in de Randstad.

M&S Simply Food

De samenwerking tussen BP en M&S werd voor de Nederlandse markt in april aangekondigd. In Groot-Brittannië werken de twee al langer samen binnen het Simply Food-concept.

Volgens Hendrik Muilerman, algemeen directeur BP Nederland over de samenwerking met Marks & Spencer, neemt BP met M&S Simply Food op de BP- tankstations een onderscheidende positie in op de Nederlandse retailmarkt.

Tankstation

“Wij geven hiermee invulling aan BP’s Europese retailstrategie waarin onze tankstations een belangrijke functie vervullen voor het dagelijks gemak van onze klanten. We bouwen hiermee voort aan het succes van de samenwerking tussen BP en Marks & Spencer in de UK waar M&S Simply Food beschikbaar is op meer dan 160 BP tankstations.” Dit aantal is gegroeid van acht in 2005 tot 150 in de afgelopen vijf jaar. Het aantal M&S Simply Food-vestigingen neemt in Groot-Brittannië nog steeds toe.

M&S Simply Food heeft een assortiment met producten voor onderweg en thuis. De formule kan gezien worden als aanvulling op de versbereide broodjes en kwalitatief hoogwaardige koffie van het Wild Bean Café van BP. De reguliere producten als frisdranken en snoep zullen ook gewoon behouden blijven binnen de shops van BP.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.