subway, gulf, tankstation, shop-in-shop

Subway opent shop-in-shop bij Gulf-tankstation Veldhoven

Broodjesketen Subway gaat shops en drive-thru’s openen bij tankstations. Maandag wordt de eerste shop-in-shop bij een tankstation geopend bij een Gulf in Veldhoven. Later dit jaar volgen er meer. Daartoe worden gesprekken gevoerd met diverse partijen. Wereldwijd heeft Subway al ruim vijfduizend shop-in-shops bij tankstations.

Een andere focus van Subway is het openen van drive-thru’s, zowel in combinatie met benzinestations als een aantal vrijstaande Subway-restaurants langs de snelweg. De eerste drive-thru opende een jaar geleden in Alkmaar.

Locaties

Er is getekend voor een locatie in Zaandam en er zijn vergevorderde gesprekken voor een locatie langs de A5 bij Amsterdam. En er wordt met verschillende ontwikkelaars druk onderhandeld voor een aantal andere drive thru-locaties in Nederland. Subway opende eerder al een shop-in-shop in lunchroom Coffee & More in Haarlem. In totaal heeft Subway in Nederland ongeveer 130 zaken.

Het Subway restaurant in Veldhoven is zeven dagen per week geopend. Op maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 20.00 uur. Voor franchisers Anthony en Gaby Vrijhof is het hun eerste Subway-restaurant. Ze hebben voor deze bijzondere locatie gekozen vanwege de ideale ligging; vanaf Randweg Eindhoven (N2), afslag 32 Veldhoven zuid, richting Maxima Medisch Centrum/ASML. Dagelijks passeren hier ruim 40.000 auto’s.

Bakery

De eigenaar van het terrein (met daarop een benzinestation en wasstraat, inclusief wasboxen) stond open voor een ‘bakery’ en geloofde in de plannen van het ondernemersechtpaar.

subway, gulf, tankstation, shop-in-shop

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Subway opent shop-in-shop bij Gulf-tankstation Veldhoven | TankPro.nl
subway, gulf, tankstation, shop-in-shop

Subway opent shop-in-shop bij Gulf-tankstation Veldhoven

Broodjesketen Subway gaat shops en drive-thru’s openen bij tankstations. Maandag wordt de eerste shop-in-shop bij een tankstation geopend bij een Gulf in Veldhoven. Later dit jaar volgen er meer. Daartoe worden gesprekken gevoerd met diverse partijen. Wereldwijd heeft Subway al ruim vijfduizend shop-in-shops bij tankstations.

Een andere focus van Subway is het openen van drive-thru’s, zowel in combinatie met benzinestations als een aantal vrijstaande Subway-restaurants langs de snelweg. De eerste drive-thru opende een jaar geleden in Alkmaar.

Locaties

Er is getekend voor een locatie in Zaandam en er zijn vergevorderde gesprekken voor een locatie langs de A5 bij Amsterdam. En er wordt met verschillende ontwikkelaars druk onderhandeld voor een aantal andere drive thru-locaties in Nederland. Subway opende eerder al een shop-in-shop in lunchroom Coffee & More in Haarlem. In totaal heeft Subway in Nederland ongeveer 130 zaken.

Het Subway restaurant in Veldhoven is zeven dagen per week geopend. Op maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 20.00 uur. Voor franchisers Anthony en Gaby Vrijhof is het hun eerste Subway-restaurant. Ze hebben voor deze bijzondere locatie gekozen vanwege de ideale ligging; vanaf Randweg Eindhoven (N2), afslag 32 Veldhoven zuid, richting Maxima Medisch Centrum/ASML. Dagelijks passeren hier ruim 40.000 auto’s.

Bakery

De eigenaar van het terrein (met daarop een benzinestation en wasstraat, inclusief wasboxen) stond open voor een ‘bakery’ en geloofde in de plannen van het ondernemersechtpaar.

subway, gulf, tankstation, shop-in-shop

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.