Tankstations BP en Texaco accepteren elkaars tankkaart

De tankkaart van Texaco zal vanaf maandag 1 juli worden geaccepteerd op alle BP stations in Nederland (m.u.v. de onbemande stations voor particulieren). Het gaat om de GO ‘The easy way’ tankkaart. Omgekeerd zal de BP PLUS / ROUTEX kaart worden geaccepteerd op alle Texaco stations. Deze wederzijdse kaart acceptatie heeft tevens betrekking op België en Luxemburg.  

“Dit is goed nieuws voor de klanten van de twee bedrijven, aangezien hiermee een aantal ‘witte vlekken’ binnen de Benelux worden ingevuld”, laat een woordvoerder van de netwerken weten. “Beide netwerken vullen elkaar uitstekend aan.”

Texaco België

De BP PLUS / ROUTEX kaart wordt al geaccepteerd op alle Texaco stations langs de snelwegen in België en dat zal dit najaar worden uitgebreid tot alle andere Texaco stations in België. BP heeft zelf geen stations in België.

De BP PLUS / ROUTEX kaart wordt ook geaccepteerd op twee grote Texaco snelweg stations in Luxemburg: Capellen en Pontpierre. De GO ‘The easy way’ tankkaart van Texaco zal omgekeerd ook worden geaccepteerd op de BP snelweg locatie Capellen.

Netwerk

Het netwerk waar klanten vanaf 1 juli a.s. met zowel de BP PLUS / ROUTEX kaart als de GO ‘The easy way’ tankkaart terecht kunnen, omvat bijna 800 stations in Nederland en 273 Texaco stations in België. In Luxemburg gaat het om in totaal drie snelwegstations.

“De mogelijkheid om de BP PLUS / ROUTEX kaart of de Texaco GO ‘The easy way’ tankkaart te gebruiken in de Benelux, wordt hiermee sterk vergroot. Dit is goed nieuws voor de kaartklanten van beide bedrijven en het stelt zowel BP als Texaco beter in staat te concurreren op de (inter)nationale markt voor tankkaarten”, aldus de oliemaatschappijen.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstations BP en Texaco accepteren elkaars tankkaart | TankPro.nl

Tankstations BP en Texaco accepteren elkaars tankkaart

De tankkaart van Texaco zal vanaf maandag 1 juli worden geaccepteerd op alle BP stations in Nederland (m.u.v. de onbemande stations voor particulieren). Het gaat om de GO ‘The easy way’ tankkaart. Omgekeerd zal de BP PLUS / ROUTEX kaart worden geaccepteerd op alle Texaco stations. Deze wederzijdse kaart acceptatie heeft tevens betrekking op België en Luxemburg.  

“Dit is goed nieuws voor de klanten van de twee bedrijven, aangezien hiermee een aantal ‘witte vlekken’ binnen de Benelux worden ingevuld”, laat een woordvoerder van de netwerken weten. “Beide netwerken vullen elkaar uitstekend aan.”

Texaco België

De BP PLUS / ROUTEX kaart wordt al geaccepteerd op alle Texaco stations langs de snelwegen in België en dat zal dit najaar worden uitgebreid tot alle andere Texaco stations in België. BP heeft zelf geen stations in België.

De BP PLUS / ROUTEX kaart wordt ook geaccepteerd op twee grote Texaco snelweg stations in Luxemburg: Capellen en Pontpierre. De GO ‘The easy way’ tankkaart van Texaco zal omgekeerd ook worden geaccepteerd op de BP snelweg locatie Capellen.

Netwerk

Het netwerk waar klanten vanaf 1 juli a.s. met zowel de BP PLUS / ROUTEX kaart als de GO ‘The easy way’ tankkaart terecht kunnen, omvat bijna 800 stations in Nederland en 273 Texaco stations in België. In Luxemburg gaat het om in totaal drie snelwegstations.

“De mogelijkheid om de BP PLUS / ROUTEX kaart of de Texaco GO ‘The easy way’ tankkaart te gebruiken in de Benelux, wordt hiermee sterk vergroot. Dit is goed nieuws voor de kaartklanten van beide bedrijven en het stelt zowel BP als Texaco beter in staat te concurreren op de (inter)nationale markt voor tankkaarten”, aldus de oliemaatschappijen.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.