Frituur De Andel A12. Shell, Deli2go

Shell Deli2go houdt proef met pasta-maaltijd om mee te nemen

Shell houdt een proef met een nieuw concept van pasta-maaltijden bij tankstation De Lucht West, langs de A2. De maaltijden van Deli2go, het foodhuismerk van Shell, zijn direct op te eten. Maar klanten kunnen ze ook thuis opwarmen, de maaltijden zijn daartoe tot drie dagen houdbaar. De proef wordt gehouden met drie verse pastamaaltijden. 

Deli2go betrekt de maaltijden van een landelijke cateraar, bevestigt Rob ten Hove, category manager food on the go bij Shell aan Out.of.Home Shops. Welke partij dat is, wil hij niet zeggen. De afzender die zichtbaar is op de verpakking is Deli2go.

Food for now en later

Volgens de food on the go-specialist is Shell al geruime tijd  op zoek naar ‘mooie maaltijden’ die passen binnen een food for now en food for later-concept, zoals steeds vaker te zien is bij convenience outlets en supermarkten met foodservice-elementen.

“We denken hiermee een hele goede keuze gemaakt te hebben; goede sauzen en kwalitatieve pasta. De maaltijden zijn thuis nog zo’n drie dagen houdbaar. We zien dat klanten beide opties kiezen.” Toch is het nog te vroeg om concrete uitspraken te doen over aantallen en targets, zegt Ten Hove. De pilot bij tankstation De Lucht West, langs de A2 gaat zes tot acht weken in beslag nemen.

Deli2go

Verspreid over Nederland zijn er 52 deli2go’s met vers belegde broodjes, verse sappen en smoothies, Puro koffie, lekkere koeken, verse muntthee en hartige snacks.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.