Bicom, vending machine, Francesca Barbieri, hot meal, food

Automaat tovert diepgevroren maaltijd om in warme maaltijd (Autopromotec 2013)

VIDEO – Als tankstation warme maaltijden verkopen in de pompshop is vaak arbeidsinstensief en kost een hoop ruimte. Het bedrijf Bicom presenteerde op Autopromotec 2013 echter een automaat die in enkele minuten een diepgevroren maaltijd omtovert in een warme maaltijd. Ideaal voor onbemande tankstations of stations met een kleine bezetting die toch een warme maaltijd willen aanbieden. Bekijk het video-interview van TankProTV met Francesca Barbieri van Bicom, waarin ze het apparaat demonstreert.

Bekijk de video:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Automaat tovert diepgevroren maaltijd om in warme maaltijd (Autopromotec 2013) | TankPro.nl
Bicom, vending machine, Francesca Barbieri, hot meal, food

Automaat tovert diepgevroren maaltijd om in warme maaltijd (Autopromotec 2013)

VIDEO – Als tankstation warme maaltijden verkopen in de pompshop is vaak arbeidsinstensief en kost een hoop ruimte. Het bedrijf Bicom presenteerde op Autopromotec 2013 echter een automaat die in enkele minuten een diepgevroren maaltijd omtovert in een warme maaltijd. Ideaal voor onbemande tankstations of stations met een kleine bezetting die toch een warme maaltijd willen aanbieden. Bekijk het video-interview van TankProTV met Francesca Barbieri van Bicom, waarin ze het apparaat demonstreert.

Bekijk de video:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.